Do sada nije imala priliku da se nađe na toj poziciji. Tačno je da je pandemija virusa korona negativno uticala na ceo svet, ali kada je reč o Forbesovoj listi i najplaćenijim glumicama, da li se može reći da je nekome otišla u prilog?

Možda, jer su ove godine bioskopi zapali u krizu a predvodile su televizijske glumice. Tako se na ovogodišnjoj Forbesovoj listi najplaćenijih glumica našla harizmatična Sofija Vergara koja je zauzela prvo mesto.

Zvezda „Moderne porodice“ i član žirija popularnog takmičenja “America’s Got Talent” u poslednjih godinu dana zaradila je 43 miliona dolara zahvaljujući poslovnim angažmanima.

„Moderna porodica“ je svoje snimanje prekinula ove godine, a Sofija Vergara je po epizodi u poslednjoj sezoni zarađivala i po 500.000 dolara, dok je Forbs procenio da će glumica kao član žirija u najpoznatijem takmičenju zaraditi minimum 10 miliona dolara po sezoni.

Drugo mesto, sa zarađenih 35 miliona dolara je oskarovka Anđelina Džoli, koja i dalje vodi borbu oko starateljstva nad šestoro dece sa bivšim suprugom Bredom Pitom.

Treće mesto zauzima zvezda serije „Wonder Woman“ Gal Gadot sa 32 miliona dolara.