Torbe ovog proleća izgledaju poput najnežnije duge i nije ni čudo: svima nam je potrebna radost, i to pojačana na maksimum kao protivteža stvarnosti. I zato izbacite sve brige oko kombinovanja boja kroz prozor i prepustite se modelima u svim nijansama sladoleda i gumenih bombona, sve je dozvoljeno bitno je samo usuditi se.

Iako genijalno izgledaju sa kontrastnim aksesoarom - probajte samo trava-zelenu torbu sa roze cipelama, ili obrnuto kombinaciju, i videćete da će vam se ceo dan promeniti ne bolje. Nema potrebe da se plašite ni ako ste suvi minimalista. Sve što je potrebno jeste da ostatak kombinacije zadržite u jednoj ili dve boje i nećete izgubiti ni jedan jedini gram elegancije ili jednostavnosti.

Kao što smo već pisali, zelena boja je glavni trend ove sezone, ali nema greške ni sa torbicama u drugim nijansama - roze, plava, žuta, ljubičasta... sve vesele boje koje acosiraju na lepo vreme.

Slavne influenserke među prvima su iznele ove trendi trobe s potpsima Botege, Chanela i  Prade, međutim postoje i mnogo jeftinije zamene koje možete pronaći u prodavnicama high street fashion.

Istražili smo prodavnice kod nas i pronašli nekoliko zanimljivih modela u Zari i Stradivariusu.

Više o modelima i cenama istih, pogledajte u galeriji ispod:

Stradivarius.com Tašne 2021