PROLEĆNI KOMAD KOJI SVAKA ŽENA MORA DA IMA: Idealan za stilizovanje kada vam PONESTANE MAŠTE, a slaže se uz SVE

Očigledno je da ovog proleća belu boju volimo više nego ikad, stoga smo odlučili zaviriti u aktualnu ponudu i moramo priznati da smo poprilično oduševljeni!

Wanted!, Freepik 

Bela boja je klasik s kojim jednostavno ne možete pogrešiti, a pridodamo li svemu i farmerke kao model koji ne poznaje prolaznost, sjajne modne priče sigurno neće izostati.

Farmerice su baš kao i bela boja jednostavne za kombinovanje tako da ovo predstavlja savršen spoj boje i modnog komada za dane kada nismo najmaštovitiji u sklapanju outfita.

Tim danima su nam omiljeni stajlinzi koji uključuju bele farmerke i živopisne bluze u vibrantnim bojama ili pak basic prugaste majice koje će u tren oka pomoći pri kreiranju neodoljivog pariškog šika.
Isto tako, bele farmerice nosimo u dnevnim i večernjim varijantama, a jednako dobro se kombinuju uz ravne modele cipela, kao i one s potpeticom.

Trenutno su najpopularniji modeli širokih nogavica i visokog struka, a ne izostaju ni model 3/8. 

Budući da su pred nama sve topliji dani, nimalo ne čudi što je trenutna ponuda i više nego sjajna. Omiljeni brendovi pobrinuli su se da ne nedostaje različitih modela koje ćete lako prilagoditi svom stilu, ali i kombinovati sa stvarima koje već posedujemo u ormaru.

Ako ste u potrazi za savršenim modelom farmerki za proleće, u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih iz najnovnijih kolekcija, stoga ne sumnjamo da će vam neki sigurno zapeti za oko i podsaći vas na osmišljavanje autentičnih modnih priča.

Print Screen/Zara Iz alkutelne ponude u Zara i Stradivarius radnjama.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši