Dženifer Aniston okupila je malu grupu prijatelja na večeri u jednom losanđeleskom restoranu. Između ostalih, slavna 52-godišnjakinja družila se s Willom Speckom, rediteljem dva filmova u kojima je ona glumila, "Zamena" i "Ludi Božić u kancelariji".

Stari prijatelji možda su dogovarali neki novi projekt, a možda je njihov susret bio drugačije prirode, kako mnogi sumnjaju. Naime, dugo se šuškalo kako je upravo Will njen novi dečko, a zajednički odmor u Meksiku dodatno je rasplamsao te glasine.

Ženski deo društva kao da je dogovorio dress code za večeru s obzirom na to da su se tri dame pojavile u gotovo identičnoj jednostavnoj kombinaciji sačinjenoj od farmerica, crnog topa, sakoa i cipela u istoj boji.

Dženifer je odabrala popularni model sečenih farmerica sa rašivenim rubovima na nogavicama koji izgledaju sjajno uz čizme s visokom potpeticom.

dženifer aniston
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 "Šta ti to visi?", "U moje vreme se nije tako nosilo", sigurno bi komentarisale naše mame i bake, koje se još uvek ne mogu naviknuti na trend rašivene i poderane odeće. One većinom pripadaju generacijama koje nisu želele da ijedan končić viri, a kamoli da nogavice budu potpuno rašivene.

Dženifer Aniston
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naravno, moda se menja iz godine u godinu i neki trendovi tj. dizajnerska rešenja koja su nam nekad bila nezamisliva sada su se u potpunosti odomaćila u našim ormanima. Tako će se mame i bake, pre ili kasnije, jednostavno morati pomiriti s tim da ne odustajemo od ovakvih modela farmerica.