Nakon višegodišnje pauze, slavna ekipa ponovno se okupila kako bi snimila specijal epizodu, a navodno je Dženifer Aniston imala velike vesti za kolege i prijatelje.

Naime, okupljanje je iskoristila kako bi im otkrila da je trenutno u procesu usvajanja devojčice iz jednog sirotišta u Meksiku.

Navodno je Dženifer dugi niz godina finansijski pomagala sirotištu, a nakon što je upoznala devojčicu, odlučila je da joj pruži dom i lepše detinjstvo, što je za svaku pohvalu. Finalizacija usvajanja navodno je očekuje u junu ove godine i to nakon više od godinu dana od pokretanja postupka. Tako su bar još juče pisali svi svetski mediji, a onda je stiglo službeno saopštenje od strane tima slavne glumice. Ukratko, njen PR sve je nazvao čistim izmišljotinama.

dženifer aniston
Li Ying / Zuma Press / Profimedia 

Činjenica je da Dženifer po medijima već nekoliko puta čekala dete, a više je puta oštro komentarisala one koji su se čudili šta čeka po tom pitanju.

"Godine nagađanja o tome jesam li trudna i kada ću biti zaista su me iscrpele. Svaki put kada bih pojela sendvič neko bi me fotografisao i onda bi se povela rasprava o tome jesam li debela ili trudna. Naše društvo smatra da je žena neostvarena ako nije udata i ako nije postala majka. Ne smatram se neispunjenom jer nisam mama. Ideja majčinstva me s vremenom jako počela plašiti", zaključila je u razgovoru za Huffington Post u maju 2019. godine.

Na kraju dana, to je sve stvar ličnih stavova i deo intime, čak i kad si svetski popularna zvezda kao Dženifer Aniston!