52-ogodišnja glumica Dženifer Aniston svetsku slavu stekla je u planetarno popularnoj seriji "Prijatelji". Nakon višegodišnje pauze, slavna ekipa ponovno se okupila kako bi snimila specijal epizodu, a navodno je bivša supruga Breda Pita imala velike vesti za kolege i prijatelje.

Naime, okupljanje je iskoristila kako bi im otkrila da je trenutno u procesu usvajanja devojčice iz jednog sirotišta u Meksiku.

Navodno je Dženifer dugi niz godina finansijski pomagala sirotištu, a nakon što je upoznala devojčicu, odlučila je da joj pružiti dom i lepše detinjstvo, što je za svaku pohvalu. Finalizacija usvajanja navodno je očekuje u junu ove godine i to nakon više od godinu dana od pokretanja postupka.

"Ženski deo ekipe iz serije znao je za ovu vest, ali muški nije pa ih je Dženifer jako iznenadila", šuška se.

Iako o tome danas piše nekoliko stranih portala, službene potvrde još uvek nema, a Dženifer je više puta oštro komentarisala kritke na svoj račun da "šta čeka s majčinskom ulogom".

"Godine nagađanja o tome jesam li trudna i kada ću biti zaista su me iscrpile. Svaki put kada bih pojela sendvič neko bi me fotografirao i onda bi se povela rasprava o tome jesam li debela ili trudna", izjavila je jednom prilikom glumica.

Dženifer Aniston
Youtube 

"Naše društvo smatra da je žena neostvarena ako nije udata i ako nije postala majka. Ne smatram se neispunjenom jer nisam mama. Ideja majčinstva je s vremenom jako počela da me plaši", zaključila je u razgovoru za Huffington Post u maju 2019. godine.

Podsetimo Dženifer je bila u Braku sa Bred Pitom, a par se razveo 2015. godine zbog navode prevare glumca sa Anđelinom Džoli. Nakon toga bila je u vezama sa holivduskim lepotanima među kojima su Bredli Kuper, Orlando Blum i Džerard Batler.

2011. godine uplovila je u vezu sa Džastinom Teruom, ali je i ovaj brak okončan nakon nepune četiri godine, a navodno je do prekida došlo zbog daljine i odvojenog života.