Kada je od skora skrenuta pažnja javnosti o tome kako je Britni Spirs godinama bila izložena stalnom pritisku od strane medija, kao i neprijatosti kojima je svoje goste izlagala poznata voditeljka Elen Deženeres, isplivava sve više neprijatnih situacija u koje su novinari i mediji doveli poznate ličnosti u Americi.

Dokumentarni film "Framing Britney Spears", koji je objavljen početkom februara, ne prestaje da intrigira javnosti, pre svega zbog načina na koji su tamošnji mediji prikazivali pevačicu negativno bez ikakvog razloga i dovodili je u neprijatne situacije objavama i potezima koji nisu bili primereni.

Ona, međutim, nije bila jedina — na društvenim mrežama ljudi se prisećaju sve više intervjua u kojima su žene iz sveta slavnih bile izložene nečemu što im itekako smeta, sve zarad rejtinga. Jedna od poslednjih koje su se fanovi setili je glumica Dženifer Aniston, koja je 1998. godine u emisiji Dejvida Letermana doživela nešto čemu se svakako nije nadala.

Dženifer Aniston
Shutterstock 

Zvezda serije "Prijatelji" je, naime, došla kako bi promovisala svoj novi film "Predmet moje naklonosti", a samo nekoliko minuta kasnije voditelj je seo iza nje, rekao: "Izvini ako je ovo nepristojno, hoću nešto da probam", a stavio joj ruke na vrat, potom stavio pramen njene kose u usta i polizao ga iako se glumica opirala.

Dženifer je obrisala pljuvačku sa svoje kose maramicom i izgledala zaprepašćeno zbog ovako bizarnog poteza.

 Na društvenim mrežama mogu se pročitati brojni negativni komentari na Letermanov račun, a između ostalog njegovo ponašanje ocenjuju kao "drsko, ljigavo, nedopustivo, sramno i ogavno".