Džstin Timberlejk je na svom Instagramu objavio izvinjenje Britni Spirs i Dženet Džekson zbog svog ponašanja u prošlosti. Detalji o njegovom ponašanju izašli su na videlo u dokumentarcu "Framing Britney Spears" koji je izazvao kontroverze, a obožavatelji su doveli u pitanje neke njegove odluke.

Fanovi su počeli masovno da komentarišu njegov odnos prema Britni, koja mu je u to vreme bila devojka, ali i prema koleginici Dženet Džekson nakon što joj je u poluvremenu Superbowla ispao deo kostima te je slučajno pokazala grudi. Pevač je priznao kako je profitirao od industrije koja odobrava razisam i mizoginiju.

"Video sam poruke koje su mnogi pisali na društvenim mrežama i želim na to da odgovorim. Iskreno mi je žao zbog perioda u mom životu tokom kog su moji potezi doprineli već postojećem problemu i što nisam progovorio o onome što je bilo tada potrebno. Razumem da sam se poneo loše i da sam profitirao od sistema koji je širio rasizam i mizoginiju. Posebno se želim izviniti Britni Spirs i Džener Džekson, jer mi je stalo do njih i znam da sam pogrešio. Cela industrija je puna mana", napisao je Timberlejk na Instagramu.

Britni Spirs i Džastin Timberlejk
Shutterstock 

Dokumentarac o Britni Spirs imao je veliki odjek u svetu nakon je izašao prošlog petka. Istražuje kako se pevačica proslavila, okrutno ponašanje medija prema njoj, njeno mentalno zdravlje i bitku s ocem Džejmijem Spirs, kog je sud imenovao njenim starateljem.