Korsnici Tvitera besni su na pevača Džastina Timberlejka (40), nakon što su pogledali novi dokumentarni film o Britni Spirs i sada zahtevaju da se pevač izvini Britni, ali i pevačici Dženet Džekson zbog - javnog poniženja!

Pomenuti dokumentarac "Framing Britney Spears", govori trogodišnjoj vezi Džastina i Britni, početkom 2000-ih, a u tim segmentima Timberlejk je prikazan kao negativac. Izgleda da je Džastin imao određenu korist od veze sa Britni, dok je pevačica u tom periodu prolazila kao "bosa po trnju". Na primer, u filmu je prikazan jedan snimak radio emisije u kojoj Džastin priča o njihovom seksualnom životu, dok je Britni očigledno neprijatno.

U isto vreme, mediji su bili surovi prema pevačici, sramoteći je na svakom koraku. Kompilaciju takvih neprijatnih situacija, napravio je i jedan od njenih obožavaoca.

"Ako volite Džastina Timberlejka, nakon ovog dokumentarca ćete ga mrzeti. Priznajem da ima dobru muziku, što se za njegov karakter ne može reći", jedan je od tvitova na pomenutoj mreži.

britni spirs dzastin timberlejk dokumentarac
Shutterstock 

Dok su mediji direktrno i indirektno Britni predstavljali kao devojku lakog morala, Džastin je za to vreme veličan, što je pevač iskoristio za razvoj svoje solo karijere. Iako nije poznato da li je Džastin "profitirao" od njihovog raskida, Britni sigurno nije, jer njen imidž (pop princeze) je nakon raskida sasvim propao, kao i njeno mentalno zdravlje.

"Ljudi su se odnosili prema njoj kao prema nekoj srednjoškolskoj d*olji, dok su njega doživljavali kao zvezdu," rekao je kritičar Njujork Tajmsa, Vesli Moris u dokumentarcu.

Iako se čini da Britni ništa ne zamera Džastinu, mnogi njeni obožavaoci su besni zbog dvostrukih standarda, te traže do pevača da se javno izvini. Džastin se nije oglašavap ovim povodom.