Društvene mreže ovih su dana bruje dokumentarcu "Framing Britney". Iz naziva je već lako zaključiti da se radi o turbulentnom životu i karijeri pop ikone Britni Spirs koja poslednjih nekoliko godina i te kako izaziva pažnju javnosti svojim neobičnim ponašanjem.

Dokumentarac u trajanju od sat i po govori o bolesnom medijskom tretmanu koji Britni ima i koji je, na kraju krajeva, i te kako uticao na njen slom zbog nemogućnosti nošenja s tolikom slavom. Spominje se i njen otac koji već neko vreme ima starateljstvo nad njom i zbog kog često možemo naleteti na mrežama na sada već poznati heštag #FreeBritney.

Britni Spirs
Youtube 

"Svaka osoba ima svoju priču i svoje stavove o pričama drugih ljudi! Svi imamo različite, sjajne i lepe života. Zapamti, bez obzira na to što mislimo da nešto znamo o životu neke osobe, to je ništa u poređenju sa stvarnom osobom koja živi iza objektiva", napisala je Britni na Tviteru nakon što je dokumentarac ugledao svetlost dana.

Britni je nekada bila član Dizni kluba, a zatim i jedan od najvećih zvezdi na svijetu koju je teret slave u jednom trenutku slomio. Bilo je to u razdoblju 2006. i 2007. godine kada je ređala skandal za skandalom. Zanimljivo, tri dana nakon što je dokumentarac imao premijeru, prodata je vila iznad Beverli Hilsa u kojoj je posrnula pevačica boravila u to vreme.

britni spirs brijanje glave vila
Redfin / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ovo nije prvi put da je vila sa šest spavaćih soba i isto toliko kupatila prodata, a ovoga puta dosegnula je cenu od 6,1 miliona dolara. Britni je imanje kupila u januaru 2007. godine, a mesec dana kasnije obrijala je glavu pred paparacima.

Tada je imala 25 godina i počela je da partija sa "ozloglašenim devojakama" Paris Hilton i Lindsi Lohan. Manje od nedelju dana nakon toga, kišobranom je napala automobil jednog od fotografa koji ju je spratio uokolo. Ukleta vila? Ne znamo, ali u galeriji možete pogledati kako ona izgleda.

Redfin / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Ovde je pevačica živela kada je doživela nervni slom