52-ogodišnja glumica Dženifer Aniston viđena je na setu serije "The Morning Show" u Los Anđelesu s koleginicom Riz Viterspun. Holivudske miljenice, kako im često tepaju mediji, snimale su noćne scene, a obe su blistale u elegantnim izdanjima - Dženifer u crnom, Riz u crvenom.

Bivša supruga Breda Pita i zvezda serije "Prijatelji" tako nas je podsetila na večnu raspravu javnosti stari li dostojanstveno ili je ipak potražila pomoć hirurga.

Mišljenja su podeljena, ali jedna stvar oko koje se mnogi slažu je da je Dženifer na samom početku karijereoperisala nos, čime je krenuo njen nagli uspon. Zanimljivo, na nekim fotografijama lice Dženifer Aniston izgleda "ispeglano", dok na drugima se glumica ne libi da pokaže kako je i ona od krvi i mesa, no da i nešto radi, nipošto s tim ne preteruje. Dženifer je rođena u Los Anđelesu, a još kao dete s porodicom se preselila u Njujork. Njen otac je bio glumac, ali uprkos tome, Dženifer su roditelji kao devojčici branili gledanje televizije.

Dženifer Aniston
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

1988. godine dobila je svoju prvu ulogu u filmu "Mac and Me", a prethodno je radila kao teleoperaterka i konobarica. 1993. godine usledila je uloga u hororu "Leprechaun", a kasnije je glumica priznala da se zapravo stidi te uloge. A onda je došla uloga života - Rejčel Grin u "Prijateljima" i ostalo je istorija. Serija joj je donela svetsku slavu, ali i prvog supruga, Breda Pita. Par se počeo da se zabavlja 1998. godine, a dve godine kasnije su se venčali i bili u braku sve dok im nije presudila fatalna Anđelina Džoli.

Bred Pit i Dženifer Aniston
Shutterstock 

Bred se u nju zaljubio na filmskom setu 2004. godine, ali oboje su insistirali kako se među njima nije dogodilo ništa dok se on nije razveo, u šta niko ne veruje. Celi svet mesecima je bio podeljen na "tim Andži" i "Tim Džen", a Dženifer je danas s bivšim u prijateljskim odnosima, što se ne može reći za Breda i Anđelinu koji su se rastali prilično burno i još vode bitku oko svoje šestero dece.

Od 2008. do 2009. Anistonova se zabavaljala sa zavodnikom Džonom Majerom, bila je tu i kratka veza s Vinseom Vanom,zatim navodna avantura s Džerardom Batlerom, a onda je u maju 2011. godine započela romansu s kolegom Džastinom Teurom. Ipak, brak je potrajao svega dve godine, a mnogi su optuživali Džastina da je samo koristio Dženifer radi novaca i slave.

Tokom godina, glumica se često javno obračunovala s hejterima koji su joj predbacivali zašto nema dece, a puno se pisali i o njenom čudnom i turbulentnom odnosu s majkom koju nije pozvala na prvo venčanje, jer je izdala knjigu o njihovom odnosu.

Tek pred njenu smrt, s mamom je izgladila odnose, a mnogi se danas slažu kako Dženifer nikada nije izgledala bolje i srećnije. S botoksom ili ne, manje je bitno, a verujemo kako će bivša gospođa Pit još dugo biti miljenica.

Dženifer Aniston
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Koliko se Dženifer promenila u međuvremenu, pogledajte u našoj galeriji ispod:

Shutterstock, Youtube nekad i sad