Voditeljka Marija Kilibarda (40) ne krije da je iza nje težak period. Marija je, naime, otkrila da je nedavno pobedila psihičke probleme zahvaljujući  psihoterapijama.

- Pobedila sam svoje psihičke probleme, priznala je Marija Kilibarda za Story.

- Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene, domaćica i majka, dodala je voditeljka.

- Te terapije meni su pomogle da ostanem na nogama. Koliko god teško bilo, naučila sam važnu lekciju, a to je da ne bežim od tuge. Potpuno je legitimno da sediš dva dana kod kuće i da plačeš. A onda se izdigneš i kažeš čekaj, ja ovo moram da rešim. Život je rolerkoster, ne možemo uvek da budemo gore - kazala je Marija nedavno putem društvenih mreža.

Zašto još uvek nisi rodila?

Zašto nemaš decu? Zbog čega još nisi rodila? Šta čekaš, vreme ti je...? Da li znaš šta znači život bez dece?

Ženama su često upućena ovakva pitanja, što od dobronamernih ljudi što od dušebrižnika. Nikome ne dugujete odgovore na ova pitanja. Nikome ne morate da polažete račune za sopstvene izbore, strahove, nemogućnosti, želje i neželje... Svako ima pravo na svoj izbor.

Živimo u društvu gde nam se ovakva pitanja svakodnevno nameću kroz medije, javne debate, razgovore sa prijateljima, pa čak i poznancicima. Da li želiš ili ne želiš da imaš decu, da li imaš zdravstvene probleme koji te sprečavaju na to ili nisi pronašla partnera s kojim bi osnovala porodicu, pitanja su koja se tiču samo tebe i stvar koja ne treba da se tiče drugih!