Neko bi pomislio da Dženifer Lopez neće imati problema u ljubavi. Međutim, muzička diva jednostavno nema sreće na ovom polju. 

Nedavno je i službeno potvrdila raskid veridbe sa nekadašnjom bejzbol legendom Aleksom Rodrigezom. 

Razlog: njegova brojna neverstva. Ipak, kako su navele obe strane, ostaju u prijateljskim i poslovnim odnosima, jer tako bolje funkcionišu nego u vezi. 

Dženifer je skinula i ogroman dijamantski prsten, iako su "golupčići" nedavno viđeni zajedno na večeri u jednom hotelu, što je podstaklo priče o pomirenju. 

Dva dana kasnije, Džej Lo je viđena na putu u muzički studio u beloj trenerci. Delovala je prilično neraspoloženo i bez osmeha, što nije ništa čudno s obzirom na situaciju.

dzenifer lopez
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, ono što je svima privuklo pažnju je lice muzičke zvezde. Prvi put su bile su vidljive njene godine, odnosno da je pevačica ipak zakoračila u šestu deceniju života.

Naravno, ipak je to Dženifer Lopez, i ne možemo da poreknemo da zvezda svakako izgleda i više nego sjajno. Opet, sa druge strane, fotografije na njenom Instagramu uglavnom skrivaju realan izgled, borice, fleke i slično. 

Iza nje su tri propala braka i raskid veridbe sa Benom Aflekom, a samo sa Rodrigezom venčanje je odlagala tri puta zbog pandemije korona virusa.

Njena prijateljica otkrila je medijima kako Lopezova nikad nije imala potpuno poverenje u Aleksa, a da živi u strahu od prevare, za nju nije opcija.

Kako god bilo, pevačica se posvetila novim poslovnim projektima kojih ima preko glave, jer ipak se radi o zvezdi holivudske A-liste!

Ko su sve bili partneri Džej Lo, podsetite se u galeriji ispod.

screenshoot youtube, Shutterstock Svi partneri Dženifer Lopez