POMIRENJE NA POMOLU? Dženifer Lopez nakon raskida viđena sa bivšim verenikom na romantičnoj večeri

Samo 10 dana nakon što su objavili raskid veridbe, pevačica i sportista sastali su se u restoranu u Los Anđelesu

Shutterstock 

Pop diva Dženifer Lopez (51) i legendarni penzionisani igrač bejzbola Aleks Rodrigez (45) potvrdili su glasine o raskidu pre nešto više od nedelju dana. Bili su u vezi od 2017. godine, a 2019. su se verili.

- Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se tome što ćemo i dalje to ostati. Nastavljamo da radimo zajedno i podržavaćemo jedno drugo - izjavili su. Takođe, Dženifer je demantovala da je za raskid kriva treća osoba.

Ipak, pre nekoliko dana, par je ponovo viđen na večeri u Hotelu Bel Er u Los Anđelesu, saznaje Page Six.

- Izgledali su kao da se još uvek vole i poštuju - izjavio je neimenovani izvor.

dženifer lopez i alkes rodrigez
Shutterstock 

Zanimljivo je da su Dženifer i Aleks u isti hotel izašli na svoj prvi sastanak 2017. godine.

- Ne znam da li je Aleks uopše znao da je to sastanak. Znala sam da je jako nervozan jer me pitao želim li piće. Rekla sam mu da ne pijem, a njega je zanimalo bi li mi smetalo ako on svejedno popije jedno. Bilo mi je slatko što je toliko uzbuđen - ispričala je pevačica za Vanity Fair iste godine.

dženifer lopez
Shutterstock 

Lopez je upravo završila sa snimanjem svog poslednjeg filma “Shotgun Wedding” u Dominikanskoj Republici, a Rodrigez trenutno pregovara o suvlasništvu NBA tima Minnesota Timberwolves.

Povod njihove prijateljske večere zasad je nepoznat, a Aleks se već sledeći dan vratio u Majami zbog 13. rođendana ćerke Ele.

Prošle nedelje krenule su nepotvrđene glasine kako se Dženifer nakon raskida s Aleksom ponovno viđa s bivšim suprugom Markom Entonijem (52) s kojim ima dve ćerke, bliznakinje Maks i Emu.

dženifer lopez i mark entoni
Quasar / StarMax / Profimedia 

Podsetimo, Dženifer i Aleks su vest o veridbi na Bahamima objavili 2019. godine, nakon dve godine veze. Venčanje su odlagali već dva puta, a pevačica je o toj temi javno progovorila pre nekoliko meseci.

- Morali smo da otkažemo venčanje zbog korone i karantina. Zapravo smo to već dva puta učinili, samo što ljudi to ne znaju - izjavila je Dženifer i otkrila da su nekoliko puta posetili terapeuta i da je to pomoglo njihovoj vezi tokom teškog razdoblja.

Mediji su nedavno nagađali da je vezi presudilo navodno Aleksovo neverstvo sa rijaliti zvezdom Medison Le Kroj.

Ove navode je demantovala i sama Medison rekavši:

-Mi se nismo viđali, samo smo se dopisivali. Fizički, on nikada nije prevario verenicu sa mnom - stajalo je u njenoj izjavi.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši