Dženifer Lopez (51) u četvrtak je službeno potvrdila kako je njena veza s bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom (45) zauvek gotova, a čini se kako je ta vest posebno obradovala njenog bivšeg partnera, glumca Bena Afleka (48).

- Shvatili smo da bolje funkcionšemo kao prijatelji. Nastavićemo međusobno da se podržavamo u zajedničkim poslovima i projektima. Želimo sve najbolje jedno drugome i našoj deci, saopštio je sad već bivši par, koji je bio zajedno od 2017., a verili su se 2019. Nameravali su da se venčaju prošle godine, međutum planove su nekoliko puta odgađali zbog pandemije koronavirusa.

Veza im je upala u ozbiljnu krizu nakon što se saznalo da se Aleks dopisivao s drugim ženama. Dženifer preko toga očito nije mogla da pređe.

- Izgubljeno poverenje ne može se vratiti, rekao je izvor blizak latino divi.

dženifer loepz i aleks
Shutterstock 

Ali, bivši verenik popularne glumice i pevačice, Ben Aflek, navodno već neko vreme čeka u niskom startu, a sad je spreman da krene u akciju ne bi li ponovno osvojio nekadašnju ljubav. Glumac je u januaru je raskinuo vezu s 32-godišnjom koleginicom Anom de Armas, a čini se kako mu je Lopezova i dalje tiha patnja. To je pokazao i nedavno kad je u jednom intervjuu javno pohvalio njenu besprekornu figuru.

- Kako je moguće da izgledaš isto kao 2003. godine?! Gde se krije taj izvor tvoje mladosti, laskao joj je Aflek.

- Nije slučajnost da Ben uzdiže Džej Lo u nebesa sad kad je i sam ponovo solo. Između njih i dalje postoji jaka, obostrana privlačnost. Uprkos raskidu, ostali su u vrlo dobrim odnosima. Nemaju šta da izgube ako pokušaju još jednom... Ben je bio jako strpljiv i rado bi njihovoj vezi dao novu šansu. Ko zna, možda ćemo uskoro opet gledati Benifer, otkriva izvor blizak glumcu, koji je s Dženifer bio od 2002. do 2004.

ben aflek i dženifer lopez
Lionel Hahn / Zuma Press / Profimedia 

Par je trebao da se venča 14. juna 2003., a sve su otkazali samo četiri dana pre ceremonije zbog preterane medijske pažnje s kojom Ben Aflek nije mogao da se nosi.