Usred glasina o problemima u vezi sa verenikom Aleksom Rodrigezom, pevačica i glumica Dženifer Lopez na Instagramu je podelila fotografiju sa snimanja svoje nove kampanje, odevena u belo od glave do pete.

51-godišnja Džej Lo pozirala je u belom odelu ispod kojeg je nosila samo grudnjak i u novom modelu patika koje je dizajnirala za jedan modni brend.

"Na vrhu sveta", napisala je ona uz objavu.

Svi su prvo primetili da pevačica pozira bez dijamantnog vereničkog prstena, bez kojeg se inače pre nije nigde pojavljivala. To se dogodilo nakon njenih tvrdnji da daje sve od sebe i da zajedno s Aleksom čini sve da im njihova veza bude prioritet u životu, prenosi magazin People.

Džej Lo i Aleks su trenutno razdvojeni jer Dženifer snima svoj novi film "Shotgun Wedding" u Dominikanskoj Republici, dok Aleks mora biti u Miamiju, gde će raditi kao komentator bejzbolske sezone.

"Rade na tome da im veza postane najvažnija. Aleks je već bio u Dominikanskoj Republici kako bi proveo nekoliko dana s Dženifer. Jako se trudi i želi da ona bude srećna", izjavio je njima blizak izvor.

dženifer loepz i aleks rodrigez
Profimedia 

Nedavna vest o raskidu njihove veridbe sve je šokirala, a par je to ubrzo demantovao u zajedničkoj izjavi i priznao da imaju neke probleme, ali da rade na njihovu rešavanju.

Međutim nedavno je do medija došla informacija da je Aleks ostavio Dženifer i to, ni manje ni više, već preko SMS poruke. 

Džej Lo je veoma posramljnea zbog cele situacije, prenosi "In touch", a izvor je za magazin rekao sledeće:

"Gotovo je. A pravi šok je da je Aleks ostavio Dženifer preko poruke! Posramljena je i ponižena, ali i ljuta. Uz sve, odbija da vrati verenički prsten vredan oko pet miliona dolara. Uostalom, ko je može kriviti? Svi su znali da su imali problema, a on je sada sve okončao".

Šta je od svega tačno, da li su Dženifer i Aleks zajedno pokazaće vreme.