Poslednjih dana mnogo se nagađa o raskidu veridbeDženifer Lopez (51) i bivše bejzbol zvezde, Aleksa Rodrigeza (45). Te zajedno su, te nisu, a najnoviji navodi ne idu u korist tvrdnji da u njihovoj vezi odavno ne cvetaju ruže.

Sada su, zaista, okončali svoju veridbu nakon što su dva puta otkazali venčanje zbog pandemije korona virusa.

 Naime, Džen i Aleks potvrdili su da od sada svako ide svojim putem. Njih dvoje su vest otkrili u ekskluzivnoj zajedničkoj izjavi za "Today":

- Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se što ćemo to i dalje ostati. Nastavićemo da radimo zajedno i podržavamo jedno drugog na našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedno drugom i našoj deci. Iz poštovanja prema njima, jedini drugi komentar koji moramo reći je hvala svima koji su nam uputili lepe reči i podršku - piše u zvaničnoj objavi za medije.

dženiger lopez i aleks rodrigez
Shutterstock 

Ova vest je prvi put kružila u martu ove godine kada su američki mediji tvrdili da su raskinuli veridbu, ali više izvora je tada reklo da njih dvoje "nikada nisu zvanično raskinuli" i da su i dalje bili zajedno.

- Svi navodi su netačni, radimo na nekim stvarima - rekla je tada Džej Lo.

Podsetimo, Dženifer i Aleks su vest o veridbi na Bahamima objavili 2019. godine, nakon dve godine veze. Venčanje su odlagali već dva puta, a pevačica je o toj temi javno progovorila pre nekoliko meseci.

- Morali smo da otkažemo venčanje zbog korone i karantina. Zapravo smo to već dva puta učinili, samo što ljudi to ne znaju - izjavila je Dženifer i otkrila da su nekoliko puta posetili terapeuta i da je to pomoglo njihovoj vezi tokom teškog razdoblja.

Podsetimo, mediji su nedavno nagađali da je vezi presudilo navodno Aleksovo neverstvo sa rijaliti zvezdom Medison Le Kroj.

medison le kroj
Instagram 

Ove navode je demantovala i sama Medison rekavši: 

-Mi se nismo viđali, samo smo se dopisivali. Fizički, on nikada nije prevario verenicu sa mnom -  stajalo je u njenoj izjavi.

Pevačica iza sebe ima tri braka, a iz poslednjeg koji je bio sa kolegom Markom Entonijem ima 13-godišnje blizance, a bila je i verena za glumca Bena Afleka.