Nakon što se u medijima pojavila vest da su Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez raskinuli, slavna pevačica se oglasila juče krajem dana i demantovala napise u medijima. Naime, latino diva tvrdi da nije raskinula veridbu sa bejzbol igračem.

Par je poslao saopštenje CNN-u juče putem svog PR-a u kojem pojašnjavaju kako su i dalje u vezi, kao i da "rade na nekim stvarima".

"Svi izveštaji o našem raskidu nisu tačni. Radimo zajedno na našem odnosu i nekim stvarima", izjavili su i dodali kako treća osoba nije krivac zbog problema u odnosu.

Njihovo saopštenje se odnosi na napise američkih medija koji su objavili da je rijaliti zvezda Madison LeKroj i njena navodna afera sa Aleskom Rodrigezom glavni razlog raskida.

Podsetimo, preethodno je izvor blizak paru potvrdio da Džej Lo i Aleks više nisu zajedno i da stvari među njima loše stoje već neko vreme, te da je afera sa Medison bila okidač za krah veze.

Sportista u penziji trenutno boravi u Majamiju gde se priprema za praćenje predstojeće bejzbol sezone, dok Dženifer snima novi film u Dominikanskoj Republici.

Pevačica iza sebe ima tri braka. Džej Lo se prvi put na večnu ljubav obavezala 1997. konobaru sa Kube Ohani Noi, ali su se razišli posle samo 11 meseci i to ne u idiličnim odnosima. U novi brak ova diva uplovila je 2001. godine, a njen izabranik bio je zgodni plesač Kris Džad kog je upoznala tokom snimanja spota za pesmu "Love Don't Cost a Thing"... Ipak ni ova ljubav nije potrajala, pa su se za manje od dve godine razišli.

Iz prethodnog braka sa pevačem Markom Antonijem ima 13-godišnnje blizance, a bila je u kratkoj vezi sa glumcem Benom Aflekom. Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

screenshoot youtube, Shutterstock Svi partneri Dženifer Lopez