Poslednjih dana mnogo se nagađa o raskidu veridbe Dženifer Lopez (51) i bivše bejzbol zvezde, Aleksa Rodrigeza (45). Te zajedno su, te nisu, a najnoviji navodi ne idu u korist tvrdnji da u njihovoj vezi odavno ne cvetaju ruže. 

Naime, nakon što je objavljeno da je par raskinuo nakon 4 godine veze, oboje su se oglasili i demantovali natpise, tvrdeći da "rade na odnosu".

Do medija je došla informacija da je između njih stala starleta i rijaliti zvezda, Madison Lekroj (30), ali paparaco fotografije pokazale su da je Rodrigez prošle nedelje Džej Lo u Dominikanskoj Republici gde snima romantičnu komediju "Shotgun Wedding".

Međutim, sada su se pojavile šokantne informacije da je ipak sve gotovo. Aleks je Dženifer ostavio i to, ni manje ni više, već preko SMS poruke

Džej Lo je veoma posramljena zbog cele situacije, prenosi "In touch", a izvor je za magazin rekao sledeće: "Gotovo je. A pravi šok je da je Aleks ostavio Dženifer preko poruke! Posramljena je i ponižena, ali i ljuta. Uz sve, odbija da vrati verenički prsten vredan oko pet miliona dolara. Uostalom, ko je može kriviti? Svi su znali da su imali problema, a on je sada sve okončao".

dzenifer lopez
Profimedia 

Ove informacije stigle su nakon romantičnog vikenda u Dominikanskoj Republici. Pevačica i glumica, odevena u bade mantil, na fotografijama izgleda veoma zadovoljno i srećno, dok je njen verenik ljubi i grli. Time su glasine o navodnom prekidu konačno "pale u vodu", posebno nakon nagađanja o navodnoj novoj romansi Rodrigeza i Lekrojeve.

dzenifer lopez aleks rodrigez
Profimedia 

Inače, Šep Rouz, Medisonin kolega iz serije, otkrio je je istina da se ona dopisivala s Rodrigezom.

"Snimali smo epizodu na Kejpers Ajlajndu kada mi je ispričala da se dopisuje s osobom "A.Rod", ali ništa više od toga nije htela da kaže, jer je obećala da će ćutati. Tada sam prvi put čuo za njega", ispričao je.

Lekroj je kasnije potvrdila da je tajni čovek zaista bio Rodrigez, ali insistirala je na tome da su samo razgovarali. Fotografije žene koju mnogi krive za trzavcie između Aleksa i Dženifer, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Slike Medison Le kroj