Latino diva i američki sportista raskinuli su veridbu. Kako javlja "Page Six", krah veze je usledio mesec mesec dana nakon što su Džej Lo i Aleks Rodrigez uživali u odmoru koji su provodili u Dominikanskoj Republici gde je Dženifer snimala svoj poslednji film "Shotgun Wedding."

Strani mediji pišu da je veza poznatog para  bila na klimavim nogama već neko vreme i navodno su raskinuli.

- Aleks je trenutno u Majamiju gde se priprema i trenira za novu sezonu, dok Dženifer radi na snimanju filma, kaže izvor blizak paru.

Vezi je navodno presudilo Rodrigezovo dopisivanje i video pozivi sa Medison Le Kroj, zvezdom rijalitija “Southern Charm”, a Dženifer je nedavno i sama priznala da su ona i njen partner zajedno išli kod terapeuta

"Mi se nismo viđali, samo smo se dopisivali. Fizički, on nikada nije prevario verenicu sa mnom", rekla je Medison nedavno za ‘PageSix’, ali se o detaljima prepiske, nije izjašnjavala, dok je Aleks sve demantovao.

Lopezova i Rodrigez se još uvek nisu oglašavali ovim povodom. Podsetimo, Džej Lo i Aleks su 2019. godine, nakon dve godine zabavljanja, objavili veridbu, ali venčanje su dva puta odložili zbog pandemije.

Pevačica iza sebe ima tri braka. Džej Lo se prvi put na večnu ljubav obavezala 1997. konobaru sa Kube Ohani Noi, ali su se razišli posle samo 11 meseci i to ne u idiličnim odnosima. U novi brak ova diva uplovila je 2001. godine, a njen izabranik bio je zgodni plesač Kris Džad kog je upoznala tokom snimanja spota za pesmu "Love Don't Cost a Thing"... Ipak ni ova ljubav nije potrajala, pa su se za manje od dve godine razišli, istakavši da je reč o "nepomirljivim razlikama".

Iz prethodnog braka sa pevačem Markom Antonijem ima 13-godišnnje blizance, a bila je u kratkoj vezi sa glumcem Benom Aflekom.

dženifer lopez i aleks rodrigez
Shutterstock