Glumica i pevačica Dženifer Lopez (51), trebalo je da se uda za penzionisanu bejzbol zvezdu - Aleksa Rodrigeza (45) na raskošnoj ceremoniji u Italiji prošle godine, i to dve godine nakon što ju je sportista i pitao da se uda za njega. Ipak, globalna pandemija im je čak tri puta pomrsila planove.
Zato i ne čudi što je njena fotografija u raskošnoj venčanici podigla ogromnu prašinu na društvenim mrežama.

Najpre je u predivnoj haljini sa tilom viđena na ulicama Njujorka, a pratioci su se potajno nadali da je konačno spremna za "četvrta sreća" venčanje, iako se zapravo ispostavilo da Džej Lo snima scene za njen novi film "Shotgun Wedding".  

"Evo nas idemoooo .... #shotgunwedding", napisala je zvezda uz fotografiju koju je objavila na svom Twitter nalogu.
Komentari pratilaca su se samo nizali: "Predivna si", "Savršen izbor venčanice", "Želimo fotografiju spreda", "Božanstvena ženo"... 

Ipak, haljina koju je nosila, zapravo je samo iz jedne scene venčanja sa snimanja novog filma. Dženifer Lopez je u svojoj kglumačkoj karijeri imala nekoliko filmova na temu venčanja, poput "The Wedding planner", "Monster in law" i drugih.

Dženifer Lopez u venčanici
printscreen/twitter/jlo Dženifer Lopez u venčanici

U martu 2019. godine, bivši sportista Aleks Rodrigez, kleknuo je na jedno koleno i postavio čuveno pitanje slavnoj pevačici tokom  njihovog romantičnog putovanja na Karibe. Nakon veridbe, Džej Lo je priznala da je najpre želela da sve isplanira, a tek onda uživa dalje u odmoru, ali je nakon toga shvatila da ne želi da žuri sa odlaskom pred matičara.

dzenifer lopez aleks rodrigez
Shutterstock 

Pevačica je razgovarala sa čuvenom voditeljkom Oprom Vinfri o njenoj turneji "Vision 2020: Your Life in Focus Tour", i tom prilikom otkrila: "Sve je tako smešno, jer kada smo se verili, prvo što sam rekla bilo je: "Oooo, venčaćemo se za nekoliko meseci!" Nakon toga usledila je pandemija, a njihovi planovi su nekoliko puta pali u vodu.

"Vraćaju ti se stara razmišljanja i sećanja na sve te beznadežno romantične stvari, zbog kojih se i jesam tri puta udavala", završila je Džej Lo svoje izlaganje.