Iako smo se ponadali da je Dženifer Lopez pronašla svog "gospodina pravog" sa kojim je konačno srećna u ljubavi, kako stvari stoje, izgleda da ni ovog puta to nije to.

Mesecima se šuškalo o njihovom raskidu. Te varao je, te nije, te zajedno su, te rade na vezi... međutim, nakon brojnih navoda, stiglo je zvanično saopštenje para

Latino diva i Aleks Rodrigez više nisu zajedno, a uz raskid veridbe izjavili su i da će ostati prijatelji, kao i da bolje funkcionišu na taj način. 

Naravno, iako je razlog njihovog razdvajanja ostao samo na nagađanjima, od kojih je najglasnija priča o neverstvu bejzbol igrača sa rijaliti zvezdom Madison Lekroi, mnogi su zapravo uvereni da je raskidu "kumovalo" neobuzdano ponašanje penzionisanog sportiste. 

Sada se pojavio još jedan "dokaz" u najnovijoj objavi latino pevačice.

Naime, neki mediji smatraju veoma značajnim to što se Dženifer odmah nakon raskida lajkovala Instagram objavu autora Rubena Holmesa, koja u slobodnom prevodu glasi: "Nemoj je uveravati da ti je do nje stalo, kada te zapravo za nju nikada i nije bilo briga".

Objava se očigledno na nekom nivou poklapala sa mislima pevačice, ali da li se odnosi na njenog bivšeg verenika ili neku drugu osobu u njenom životu nije poznato, piše Bustle. Mnogi njeni obožavaoci, uprkos zvaničnoj izjavi bivšeg para, smatraju da je ovo suptilan način da Dženifer da svima do znanja šta je presudilo u njihovoj vezi.

Uz citat koji se nalazi na fotografiji, u opisu stoji: ‘"Ne dopustite da sa vama manipulišu. Koliko vam je puta neko rekao "Volim te", a i dalje se prema vama ponašao kao da ste g***o?''

dzenifer lopez aleks rodrigez
Shutterstock 

Međutim, i Aleks podjednako zbunjuje aktivnostima na društvenim mrežama. Naime, bivši igrač bejzbola je 15. aprila na svojim Instagram storijima objavio mnoštvo fotografija iz srećnijih vremena sa Dženifer, dok se u pozadini mogla čuti pesma benda Coldplay "Fix You". Rodrigez je označio bivšu verenicu u postu, a mnogi obožavaoci nisu bili sasvim sigurni da li bivši igrač bejzbola želi da se priseti samo lepih trenutaka veze ili je na ovaj način tražio pomirenje.

Latino pevačica i penzionisani sportista u vezi su bili više od četiri godine, a verili su se pre dve godine. Aleks je potom za svoju odabranicu odabrao prsten vredan pet miliona dolara. Venčanje je dva puta odlagano zbog situacije sa koronavirusom, a potom i poslednji, treći put, kada su raskinuli veridbu.

Vest o njihovom raskidu stigla je u vreme kada je Aleks u Majamiju i priprema se za bejzbol sezonu, a Dženifer snima film u Dominikanskoj Republici.