Dženifer Aniston još jednom je dokazala da su godine samo broj.

Lepa glumica pre nešto više od mesec dana napunila je 52 godine, a sada je povodom Dana planete zemlje podelila selfi u toplesu na svom Instagramu. 

"Današnji dan je samo podsetnik da je ovaj predivna planeta jedina koju imamo. Molim vas, potrudite se da je zaštite", napisala je iznad fotografije na kojoj je nosi samo suknju i pozira okrenuta leđima kameri.

Na fotki se ocrtao i bočni deo grudi, ali svu pažnju ukrali su njen neverovatno uzak struk i mišićava leđa.

dzenifer aniston
printscreen/instagram 

Zvezda serije "Prijatelji" svoju vitku figuru u šestom deceniji može da zahvali zdravoj ishrani, ali i redovnom vežbanju, a priznala je i kako godinama koristi suplemente na bazi kolagena brenda Vital Proteins, čija je ambasadorka, a od kraja prošle godine i kreativna direktorka.

Takođe, iako nije pobornik izgladnjavanja i rigoroznih dijeta, poznato je da je njen izbor Atkinsonova dijeta kada joj je potrebno da skine eventualan višak, a to je upravo plan ishrane kojom je i Kim Kardašijan svojevremeno skinula čak 30 kilograma.

Aniston se u toples skinula i 2019. i to za naslovnicu časopisa "Harper's Bazaar", a tada je otkrila i kako se s godinama oseća sve bolje u svom telu.

"Mislim da su naša tela prelepa i da bi trebalo da ih slavimo, i da se u njima osećamo dobro, bez obzira na naše godine. Ne bi trebalo da ih se stidimo", rekla je tom prilikom. 

Inače, nedavno se pisalo i kako je Dženifer u 53. godini odlučila da postane majka i da planira da usvoji devojčicu iz meksičkog sirotišta "Casa Hogar Sion", što je obradovalo njene fanove, ali navode je brzo demantovala.