Navikli smd da nas Dženifer Aniston iznenađuje dobrim modnim kombinacijama. Sa jedne strane, tako je bilo i ovog puta, ali samo ako zanemarimo jedan detalj. U stvari, ako uspemo da zanemarimo. 

Naime, holivudsku miljenicu uslikali su paparaci na snimanju filma "The Morning Show" koji snima sa koleginicom Riz Viterspun, a svi pogledi su bili upereni najpre u lice, a potom u njene noge, i to ne zbog dobrog razloga.

Ne samo što je Dženifer izgledala veoma preplanulo (gotovo neprirodno) dok je izlazila iz svoje prikolice u sivoj odevnoj kombinaciji, već je na sve to nosila svetle čarape, u narodu poznate kao "viršla čarape", koje su bojom odudarale od ostatka tela. 

Dženifer je pobrala gomilu komplimenata za sivi sako, suknju i salonke u istoj boji, ali čarape i prekvarcovano lice su bili veliki no-no. 

Dženifer Aniston na snimanju filma "The Morning show"
CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Aniston na snimanju filma "The Morning show"

Naravno, nije trebalo mnogo da fanovi krenu sa komentarisanjem: "Šta će joj ove čarape, mnogo su svetle u odnosu na ostatak boje tela", "Ko joj je dao ove čarape, neka momentalno, odmah, juče, da otkaz", "Hahaha, nije trebalo da preteruje sa solarijumom", "Nadam se da je tako pocrnela na nekoj tropskoj destinaciji", "Spržila se kao Ros u "Prijateljima"", samo su neki od komentari fanova na račun glumičinog izgleda.

CPR/D.Sanchez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Aniston na snimanju filma "The Morning show"

Ipak, pored sjajnog sivog kompleta, jedino što se moglo pohvaliti je to što je na licu nosila vizir kako bi se na setu filma zaštitila od korona virusa. Dženifer i njene kolege na snimanju su veoma odgovorni, a može se videti da su i svi oko nje nosili zaštitne maske ili vizire.

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas