Već smo videli mnogobrojne urnebesne video snimke svetski poznatih ličnosti u periodu kada je vladala izolacija. Tome je naravno pomogla TikTok aplikacija sa bezbroj vizuelnih i zvučnih efekata, ali da je taj period baš ostavio traga na raspoloženje mnogih dokazuje činjenica da smo ovog leta ostali bez mora i bez svih onih letnjih čari na koje smo navikli.

Tako je glumica Riz Viterspun, koja se proslavila ulogom u filmu „Pravna plavuša“, pokrenula izazov koji zahteva objavljivanje fotografija koje su vezane za osećanje u toku svakog meseca.

Naravno, jun, jul i avgust ne podrazumevaju fotografije sa osmehom, što su dokazale mnoge javne ličnosti svojim odzivom.

Ovaj izazov su pratioci nazvali „pobedom interneta“, a glumica ga ja započela ulogom El Vuds, koja je uzbuđena zbog toga što je uspela da upiše Harvard. Kasnije, u letnjim mesecima, nalaze se fotografije na kojima Riz plače, a fotografija je dobila preko milion lajkova!

Ubrzo su se odazvali mnogi a među prvima bile su Sofija Vergara, Dženifer Garner, Kara Delevinj, Zoi Dešanel i mnogi drugi…

Zadovoljna jer je izazov uspeo, Riz je napisala:

„Svi ste tako dobri, hvala vam na svemu“.