METJU PERI OBJAVIO SLIKU SA SNIMANJA PRIJATELJA: Odmah je morao da je obriše, ali kasno, svi su je već videli

Time je potvrdio da su se on i ostatak ekipe okupili povodom snimanja specijala.

Metju Peri je raskinuo veridbu sa 22 godine mlađom Moli Harvic, koja mu je bila velika podrška u borbi protiv bolesti zavisnosti.
Wagner AZ / ANDR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumac i zvezda legendarnih "Prijatelja" Metju Peri objavio je prvu fotografiju s ponovnog okupljanja i sa seta novih predstojećih epizoda serije koju gledaci širom sveta s nestrpljenjem očekuju. 51-godišnji Metju objavio je na Instagramu fotografiju koja pokazuje kako se priprema za snimanje dok ga šminkaju i koja je brzo postala viralna.

Zbog nepoznatog razloga glumac je ipak odlučio da je ukloni. Ipak, time je potvrdio da su se on i ostatak ekipe koju čine Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Dejvid Švimer i Met LeBlank, okupili povodom snimanja specijala. Na fotografiji pozira ispred ogledala s urnebesnim izrazom lica koji otkriva nevericu i pokazuje koliko je uzbuđen zbog novog projekta.

Metju Peri
Instagram 

"Nekoliko sekundi pre nego što pojedem četkicu za šminkanje. A da ne spominjem da sam ponovno sa svojim Prijateljima", napisao je glumac uz objavu.

Dogodilo se to nakon što je scenograf Greg Grande takođe objavio fotografiju sa seta koja je potvrdila da je snimanje u toku.

Nekoliko dana pre toga Metju je viđen u Burbanku u društvu svoje 29-godišnje verenice Moli Hurvic koja je prihvatila njegovu prošnju u novembru prošle godine.

Inače, snimanje je trebalo da počne davnih dana, ali sve je moralo da bude odgođeno zbog pandemije koronavirusa, ali čini se kako gledaoci neće morati još dugo da čekaju na nove avanture svojih omiljenih likova.

serija prijatelji
printscreen/youtube/TBS 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši