Serija 'Dva i po muškarca' nalazila se pri samom vrhu brojnih lestvica najboljih serija od samog početka emitovanja, a ugledne dnevne novine New York Times svojevremeno su je proglasile 'najboljom komedijom u poslednjih deset godina'. Omiljena je među pripadnicima svih generacija, a uprkos činjenici da je prestala da se snima, fanovi i dalje rado gledaju reprize.

Za one koji je još nisu pratili, serija 'Dva i po muškarca' prikazuje život dvojice braće i sina/nećaka. Čarli Harper (Čarli Šin) je superbogati alkoholičar i miljenik žena, a njegovu svakodnevicu u Malibuu remete njegov uštogljeni brat Alan (Džon Krajer) i Alanov sin Džejk (Angus T. Džons), koji žive s njim. Uz uspone i padove, nakon punih 12 sezona, kreator tog popularnog sitkoma Čak Lori 2015. godine je završio tu uspešnu priču. Pogledajte kako danas izgledaju omiljeni likovi Čarli, Alan i Džejk.

Čarli Šin

Pre deset godina, u martu 2011. Čarli je izbačen iz serije koja mu je donela svetsku slavu i najviše zarade. Trebao je da ode na rehabilitaciju ali se ljubitelj alkohola i droga odlučio za tretman kod kuće, a krenuo je i s vređanjem Čaka Lorija, kreatora te serije koja je nastavila da se snima. Harper je smrtno nastradao, a u seriju je stigao Ešton Kučer. Serija se nastavila još četiri sezone, do 2015. godine.

Sledeća Šinova uloga bila je u seriji 'Kontrola besa' (trajala je samo dve sezone) ali mu nije bila finansijski isplativa zbog slabe gledanosti. Iza njega su dva razvoda i alimentacije od 110.000 dolara mesečno. U novembru 2015. godine je objavio da je pozitivan na HIV otkrivši da mu je dijagnoza postavljena četiri godine ranije. Poslednje što je snimio je film '9/11' iz 2017. godine.

čarli šin
Profimedia Pogrešio je u svemu, platio je sve i kaže da se nikad nije bolje osećao

Džon Krajer

Uz Čarli Šina, zvezda serije je bio i Džon koji je glumio njegovog mlađeg brata Alana Harpera. Na početku karijere i nevelikih uloga na televiziji i filmu, Krajeru se sreća osmehnula filmom 'Devojka u ružičastom' 1982. Svetsku slavu postigao je dvadesetak godina kasnije, tačnije 2003. upravo serijom 'Dva i po muškarca' koja mu je donela i dve nagrade Emmy. Pre nekoliko godina u intervjuu za Access Live priznao je da se s Čarlijem nije čuo godinama i prisetio se kako mu je bilo da glumi s njim.

"Bilo je suludo. Luđe nego što sam očekivao. Čarli je na početku snimanja serije bio trezan i imao je kontrolu nad svojim životom. Nije bilo lako gledati kako to nestaje. Kad imate njega u svom životu to je poput vožnje u zabavnom parku. Nikad nisam odlučio da se vratim na tu vožnju", izjavio je Džon.

Ono što je najuočljivije na 56-godišnjem glumcu je promena frizure. Naime, već je tokom posljednjih sezona počeo da gubi kosu, a prilikom jednog gostovanja priznao je da je za njegovu na oko bujnu frizuru na setu zadužen celi tim stručnjaka. S britanskom glumicom Sarom Triger se venčao 1999., a godinu dana kasnije rodio im se sin Čarli. Par se rastao nakon pet godina braka, a glumac se 2007. oženio s televizijskom novinarkom Lisom Džuoner s kojom je usvojio devojčicu Dejzi.

Angus T. Džouns

Proslavio se s 10 godina u seriji kao Džejk. Godine 2012. Angus je napustio CBS-ov hit-sitkom i glumu. Glumio je i u filmovima 'George iz džungle 2', 'Simpatico', 'Spot', 'Početnik', 'Raspad sistema' i u seriji 'Hitna pomoć' kao i brojnim drugim televizijskim projektima. Po odlasku iz serije 'Dva i po muškarca' (zahvaljujući kojoj danas ima bogatstvo od 20 miliona dolara i bio je najplaćeniji klinac u Americi) postao je veliki vernik. Čestoje po raznoraznim medijima delio savete kako ljudi ne bi smeli da gledaju taj sitkom jer takve budalaštine truju mozak.

'Molim vas, prestanite da gledate seriju i da punite glavu smećem. Kad biste znali kakve posledice ima na vaš mozak, verujem da biste odmah prestali da gledate takve sadržaje. Nije moguće u isto vreme biti istinski bogobojazna osoba i sudelovati u seriji poput takve. To se kosi s onim što me Biblija uči', izjavio je Džouns.

Osamnaest godina neguje 'look' potpuno drugačiji od onog slatkog klinca kakvim ga pamtimo. Danas nosi podužu bradu i kosu. Posednjih godina posvetio se muzici. U videu možete pogledati kako glumci popularne serije izgledaju danas: