Glumica i pevačica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek nedavno su uočeni kako zajedno provode vreme u Los Anđelesu, piše "Page Six".

Slavni oskarovac viđen je kako nekoliko puta tokom dana ispred hotela "Bel Air" odlazi u belom terencu Escalade koji pripada latino zvezdi, odnosno njegovoj bivšoj verenici.

„Obezbeđenje ga pokupi na lokaciji blizu kuće pa ga nakon nekoliko sati druženja vrati nazad“, kaže izvor za Page Six.

Samo sat vremena nakon što je Ben izašao na istoj lokaciji, primećena je i Dženifer kako se vozi na zadnjem sedištu u istom automobilu, u društvu asistentkinje i mame.

dženifer lopez
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izvori bliski Lopezovoj i Afleku govore da je par samo u ‘prijateljskim odnosima’ i da nisu obnovili svoju ljubav, kao i da takav odnos neguju godinama.

Pevačica i glumac bili su vereni 2002. godine, ali 2003. godine su odložili venčanje da bi 2004. godine u januaru definitivno raskinuli. Ali, bivši verenik popularne glumice i pevačice, navodno već neko vreme čeka u niskom startu, a sad je spreman da krene u akciju ne bi li ponovno osvojio nekadašnju ljubav. 

dženifer lopez i ben aflek
Lionel Hahn / Zuma Press / Profimedia 

Nedavno je i izvor blizak glumcu izneo tvrdnju da je Ben spreman da njihovoj ljubavi da drugu šansu.

"Nije slučajnost da Ben uzdiže Džej Lo u nebesa sad kad je i sam ponovo solo. Između njih i dalje postoji jaka, obostrana privlačnost. Uprkos raskidu, ostali su u vrlo dobrim odnosima. Nemaju šta da izgube ako pokušaju još jednom... Ben je bio jako strpljiv i rado bi njihovoj vezi dao novu šansu. Ko zna, možda ćemo uskoro opet gledati Benifer", otkrio je nedavno izvor.

Nakon prekida četvorogodišnje veze i veridbe s bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom (45), Dženifer se često viđa s drugim slavnim muškarcima, a navodno joj podršku pruža i bivši suprug, pevač Mark Antoni (52).

Pevačica iz braka sa Antonijem ima i blizance Maksa i Emu, a važili su za skladan par bez problema. Ipak, 2011. objavili su da se rastaju, ali su ostali u prijateljskim odnosima zbog svoje dece.

dženifer lopez i aleks rodrigez
- / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo Dženifer i Aleks potvrdili su da od sada svako ide svojim putem. Kako su navele obe strane, ostaju u prijateljskim i poslovnim odnosima, jer tako bolje funkcionišu nego u vezi.

U medijima se i dalje šuška da je zapravo uzrok svega bilo njegovo neverstvo, i dopisivanja sa drugim ženama.