Holivudski glumac Ben Aflek je trenutno u Bostonu i igra softbol. U medijima se često pisalo o 48-godišnjem glumcu nakon raskida sa 16 godina mlađom kubanskom glumicom Anom De Armas. Ben je ovaj raskid jako teško podneo, pao je u depresiju, a i svi su primetili kako se i fižički prilično zapustio.

Ipak, čini se da polako vraća svom starom načinu života, jer Aflek je trenutno jako zaposlen. Naime, glumac trenutno snima novi film "The Tender Bar", čiji je reditelj još jedan holivudski frajer, Džordž Kluni. A kad su se kamere ugasile, momci su se malo zaigrali i to doslovno. Ipak, najviše pažnje ukrala je drastična promena Benovog imidža za spomenutu ulogu.

Ben Aflek
Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kratke pantalone i bele čarape do kolena kao i kosa s plavim pramenovima, u potpunosti su transformirali glumca u drugu osobu, ali to je ono što profesionalci rade.

Svi su se složili u jednom - sva sreća da je i pitanju samo uloga, a ovo je potvrdilo i većina njegovih obožavateljki.

Podsetimo, Ben je krajem prošle godine raskinuo vezu sa mladom glumicom Anom De Armas. Prema navodima medija oni su raskinuli preko telefona i da razgovora uživo nije ni bilo, a mnogi tvrde da je upravo razlika u životnom dobu doprinela raskidu.

Ben Aflek
Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izvor blizak Benu je rekao da ga je raskid s Anom toliko pogodio da želi u budućnosti da bude sam i precrtao je nežniji pol.

U poslednjih nekoliko meseci u medijima su se često pojavljivale glumčeve slike u ne baš sjajnom izdanju. Tako smo mogli da ga vidimo vidno oslabljenog, sa puštenom bradom a i blizak izvor je preneo da se Aflek odao porocima.

Ben Aflek
Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Prijatelji su Afleku savetovali da radi na sebi i prestane da ulazi u intenzivne veze koje propadnu čim završi "razdoblje medenog meseca". Čini se da ih je poznati glumac poslušao i vratio se onome što radi najbolje, a to je gluma.