Bilo je to u septembru 2020. godine, a zgodni Kris Evans tada je srušio Tviter. Naime, glumac je tada na svom Instagram storiju slučajno podelio fotku svog ekrana na kojm se našla i slika njegovog polnog organa. Uprkos tome što je vrlo brzo uklonio fotku, mnogi su je iste sekunde skinšotovali i podelili s ostatkom sveta.

Iako ju je većina videla u cenzurisanom izdanju, nije trebalo dugo da ekipa s Tvitera potpuno poludi. Njegova karijera započela je u serijama krajem devedesetih, a do danas je skupio vojsku obožavateljki. Takođe, Kris je često na listama najpoželjnijih holivudskih muškaraca.

Uprkos velikoj slavi, baš nikada nije privlačio pažnju neprimerenim ponašanjem ili skandalima, a poznat je i po tome što je vrlo tajnovit kada je u pitanju njegov privatni život.

Ipak, nije tajna kako je Kris poprilični zavodnik, a na njegov šarm pale su Džesika Bil, Lili Kolins, Žizele Bundšen, Ašli Grin, Kristina Riči i Dženifer Lorens. Evansu se izgleda ne žuri u brak, već verno i dalje radi na svojoj karijeri o kojoj je maštao još od malih nogu.

Takođe, mnogi obožavatelji su hteli da ga vide sa Skarlet Johanson, ali bila je to mnogima fantazija iz filmova. Od 2016. do 2018. Kris je ljubio Dženi Slejt, a duo je poznat po vrlo prijateljskom odnosu nakon raskida, prepunom lepih reči, što je zaista retkost,a dovoljno govori o njima.