Margot Robi (30) australijska glumica važi za jednu od najlepših dama u Holivudu. Iza sebe ima dve nominacije za Oskara, a časopis "Time" ju je 2017. godine uvrstio među 100 najuticajnijih ljudi sveta, a 2019. godine uvrštena je i na listu najbolje plaćenih glumica prema "Forbes-u".

Svoju je karijeru započela na rodnom kontinentu u nezavisnim filmovima i reklamama, a selidbom u Evropu nije baš sve išlo tako glatko. Tako je u početku živela s dečkom i još nekoliko cimera u Londonu, ali to danas više nije slučaj.

Internacionalni proboj zanosna Australijanka imala je filmom "Vuk s Vol Strita", a zanimljivo, na audiciji je šamarila Leonarda Dikaprija, iako nije trebala, a to je očito bio pun pogodak. Trenutak kada se pojavila u filmu mnogi još pamte kao jedan od najupečatljivijih ikad, a svi su se tada pitali ko je ova prelepa plavuša.

margot robi
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Margot je bila vrlo zaposlena i prošle, za Holivud takođe jako loše 2020. godine, a sa svojim je suprugom osnovala producentsku kuću pa radi i iza kamere.

Osim što je jedna od uticajnijih glumica današnjice, Margot je i jedna od najlepših, međutim mnogi sumnjaju u njenu prirodnu lepotu posle fotografija iz mladosti koje su ugledale svetlost dana. Margot je nekad imala nešto širi nos i bradu i iako je i tada bila prelepa, očigledno je da je imala manje korekcije.

margot robi
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Korisnici društvenih mreža komentarišu da je Margot korigovala i jagodice, kao i usne, ali da nije preterivala, već da je sve urađeno s merom. Takođe video sa Youtube platforme jasno pokazuje izmene koje je napravila na svom licu.

Više fotografija lepe glumice pogledajte u galeriji, pa procenite koliko je Holivud promenio Margot Robi.

INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia, Camilla Morandi / IPA / PA Images / Profimedia Margot Robi