Holivudski glumac Leonardo Di Kaprio jednu od svojih najboljih i najzapaženijih uloga ostvario je u hit-filmu "Wolf from Wall Street" u kom je odglumio kradljivca sa berze i zločinca Džordana Belforta. On je sa samo 26 godina postao milioner zarađujući hiljade dolara za manje od minut i tako sve dok deset godina kasnije nije završio u zatvoru zbog prevare s deonicama.

Priču o njegovom liku i delu na filmsko platno je preneo reditelj Martin Skorseze, a slavnog varalicu odigrao je Leonardo i dodatno ga popularizirao. A gde je i šta danas radi pravi "Vuk s Wall Street-a"? Džordan danas ima 58 godina i radi kao motivacioni govornik, napisao je čak tri knjige o svom životu, od kojih je jedna adaptirana u film.

Jedna od glavnih tema njegovih popularnih predavanja za koje se traži karta više je razlika između pohlepe, ambicije i strasti na Vol stritu.

Kada ne predaje i ne otplaćuje milionski dug svojim bivšim klijentima koje je varao, Džordan uživa u životu, barem ako je sudeći po njegovim najnovijim fotografijama iz Miamija.

Džordan Belfort
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Tamo je ovih dana uhvaćen u društvu lepotica u minijaturnim bikinijima koje su ga okruživale i s njim pravile selfije, a koje su očito njegove velike obožavateljke. Džordan je inače na plaži bio sam bez svoje partnerke Kristine Invernici s kojom je u vezi nakon dva propala braka s Denis Lombardo s kojom je bio venčan od 1985. do 1991. godine, kao i s Nadine Karidi od 1991. do 2005. godine.

Džordan danas priznaje da je počinio niz grešaka i žali zbog svih prevara koje je napravio uglavnom pod uticajem teških droga. U videu možete pogledati trejler za film "Vuk sa Vol strita" u kome je Di Kaprio maestralno predstavio život nekadašnjeg milionera.