Izgleda da stara izreka "Jednom supermodel, uvek supermodel" zaista važi. To pravilo su dokazale Naomi, Sindi, Kladuija, i mnoge druge, a sada se toj listi pridružila i bivša manekenka i rijaliti zvezda Keli Bensimon (52).

Naravno, ako ste milslili da je njeno savršeno telo samo "dar od boga", dozvolite da vas razuverimo - Keli je neko ko redovno vežba u teretani i to decenijama već, pa ne čudi što izgleda daleko mlađe.

Keli nikad nije bila sramota da pokaže rezultate napornih treninga, a na Instagramu često postavlja fotografije u kupaćem kostimu, na šta jedino može da se kaže "svaka čast!".

keli bensimon
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Da je kraljica dobrih nogu i savršene linije, pokazala je još jednom kada su je paparaci uhvatili u nezgodnom trenutku u Njujorku početkom ove nedelje.

Nosila je plavu lepršavu suknju do ispod kolena, ali je vetar rešio da "počasti" prolaznike i podigne je. 

keli bensimon
JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jednom rukom je jedva držala suknju, dok je u drugoj nosila kafu, kako bi sprečila da pokaže mnogo više nego što je planirala, i sve je to izdržala sa osmehom na licu, a fotografije su mnoge podsetile na legendarni Merilin Monro trenutak.

Inače se Bensimon jednom prilikom pohvalila na Instagramu da njena dnevna rutina uključuje trčanje od 20 minuta, 30 čučnjeva, 50 trbušnjaka i 10 propadanja, što se i te kako primećuje. 

Početkom ovog meseca, Keli je snimljena dok na ulici razmenjuje strastvene poljupce sa Nikom Stefanovim (42), sa kojim je u dugogodišnjoj turbulentnoj vezi. Par je raskidao i mirio se bezbroj puta, a 2009. godine Benson je uhapšena nakon što ga je navodno udarila.

Keli, koja danas radi kao agent za nekretnine, a proslavila se učestvovanjem u rijaliti šou programu "Real Housewife Of New York", ali iako više nije deo njega, i dalje ima gomilu obožavatelja koji pažljivo prate svaki njen korak.

Pogledajte još neke fotografije nekadašnjeg modela u galeriji ispod.

printscreen/kellybensimon Keli Bensimon