Manekenka i voditeljka Keli Bruk česta je meta paparaca na ulicama Londona, a lepotica zanosnih oblina uvek pazi na to kako će izaći iz stana. 41-godišnju Keli su pre nekoliko dana uhvatili u šetnji prema poslu u uskim farmerkama i lepršavoj tamnozelenoj košulji.

Upravo njen izgled postao je tema polemike na društvenim mrežama, a mnogi su se pitali da li je uopšte nosila grudnjak ispod košulje, s obzirom na to da su joj se jasno ocrtavale grudi.

Mnogi su joj zamerili i to što nosi garderobu koja baš i nije primerena njenoj građi. Često su je kritikovali i naglašavali da svojim izgledom šalje pogrešnu poruku mladim devojkama. Po njenom osmehu i zadovoljstvu kojim je zračila reklo bi da se ne mari za kritike javnosti. Ova lepotica je odavno prihvatila svoje obline i kilograme, i reklo bi se da ih lepo nosi. Nedavno je i otkrila da se nikad bolje nije osećala u svojoj koži i da nikada nije bila zadovoljnija sobom.

keli bruk
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Kada se pojavila na medijskoj sceni pre nešto više od 15 godina, bila je prava mršavica i niko se nije nadao da će za nekoliko godina početi da dobija obline. Tada su se podelila mišljenja - neki su bili razočarani takvim razvojem događaja, dok je ipak više bilo onih koji su se divili njenom prirodnom telu.

Keli nikada nije skrivala da na društvenim mrežama koristi filtere i fotošop, a nedavno je o tome otvoreno progovorila. Ispričala je kako tačno zna na koji način će se fotkati da izgleda savršeno, a ističe da je i to "varanje" na neki način.

Kaže da nije mogla da prihvati svoje telo dosta godina, ali se pomirila s činjenicom da nema više 20 godina, i da sada sve više voli svoj izgled zrele žene sa svim svojim atributima.

keli bruk
Timmie / Goff Photos / Profimedia 

"Važno je voleti sebe! Nisam mršava i ne izgladnjujem se. Moj režim glasi: što više hodanja, redovnija poseta saunama za rešavanje toksina iz organizma, puno vode i što je najvažnije, puno seksa za kondiciju", izjavila je jednom prilikom voditeljka.