Glumica, voditeljka i starleta Keli Bruk i u 41. godini mami uzdahe svojom lepotom, iako ne izgleda kao na počeku svoje karijere. Keli danas izgleda potpuno drugačije, neko vreme je bila zadovoljna svojim telo, no rešila je da ipak poradi na skidanju kilograma.

Ova lepotica je odavno prihvatila svoje obline i kilograme, a nedavno je priznala da se ulenjila i opustila, što je rezultiralo gojenjem. Ipak, na podsticaj dečka Džeremija Parisija odlučila je da svoje telo dovede u red.

"Nakon što su me svi upozorili na višak kilograma, počela sam da ozbiljno razmišljam šta bih sama mogla da uradim po tom pitanju", otkrila je Brukova.

PRE 5 GODINA PROGLAŠENA JE ZA ŽENU SA NAJLEPŠIM TELOM: Od najzgodnije manekenke do NEPREPOZNATLJIVE BUCKE
MAC/GOTCHA IMAGES / Gotcha Images / Profimedia 

Kada se pojavila na medijskoj sceni pre nešto više od 15 godina, bila je prava mršavica i niko se nije nadao da će za nekoliko godina početi da dobija obline. Tada su se podelila mišljenja - neki su bili razočarani takvim razvojem događaja, dok je ipak više bilo onih koji su se divili njenom prirodnom telu.

Njeno telo je 2016. godine čak proglašeno "najlepšim na svetu", što je izazvalo veliku raspravu u javnosti. Naime, neki su smatrali kako je Keli nabacivanjem kilograma poslala lošu poruku mladim ženama, no ona je nastavila po svom. Usput je hejterima tada poručila kako nikada nije bila srećnija i zadovoljnija u svom telu.

PRE 5 GODINA PROGLAŠENA JE ZA ŽENU SA NAJLEPŠIM TELOM: Od najzgodnije manekenke do NEPREPOZNATLJIVE BUCKE
Timmie / Goff Photos / Profimedia 

"Važno je voleti sebe! Nisam mršava i ne izgladnjujem se. Moj režim glasi: što više hodanja, redovnija poseta saunama za rešavanje toksina iz organizma, puno vode i što je najvažnije, puno seksa za kondiciju", izjavila je 2012. godine kada je počela da dobija obline.

Ipak, ulenjila se, kako je i sama priznala, te nije primenjivala sve što je u medijima navodila. Keli je nedavno fotografisana tokom šetnje i mnogi su primetili da je izgubila nekoliko kilograma. Ipak, svi se slažu u jednom - da je i dalje fatalna sa viškom ili bez. U nastavku pogledajte kako je Keli izgledala pre nekoliko godina:

Pročitajte OVDE vesti koje smo izdvojili za vas