Kada se Jasmina Kisvel pojavila na Tik Toku, gotovo je preko noći postala zvezda, a sve zbog toga što, ne samo da liči na Merilin Monro, već i živi u domu pokojne glumice, za koji se tvrdi da je uklet.

Njeni pratioci sa oduševljenjem prate hair&makeup tutorijale u stilu pedesetih godina prošlog veka, kao i ture po nekadašnjem "Merlinkinom" domu. 

Ipak, malo ko zna da blogerka nije samo još jedno lepo lice Holivuda. Naprotiv!

Škotlanđanka je imala teško detinjstvo, ali danas se baškari u vili koja je nekad pripadala čuvenoj Merilin Monro, a uz to je, samo na Tik Toku prate milioni ljudi.

Jasmina Kisvel iz Karluka u Lanarkširu, zamenila je škotske planine za Holivud Hils, kako bi ostvarila svoj san, i radila kao filmski producent.

Plavokosa blogerka danas je u braku sa suprugom Džo DiMađiom, a život žive kao da su još uvek u pedesetim godinama prošlog veka.

Ipak, njima se tako dopada, pa zašto bi nama to smetalo?

Iz Glazgova direkt u Holivud

Jasmina je oduvek bila ljubitelj života tokom pedesetih, a sa pratiocima je podelila svoje putovanje iz Glazgova do Los Anđelesa, ili, kako kaže, iz "života koji nije vredan življenja" do "života iz snova".

U jednom video snimku je objasnila da je sa 17 godina prošla veoma težak period u životu. Pala je na svim ispitima, a roditelji su prolazili kroz gadan razvod. "Mislila sam da je moj život gotov", rekla je Jasmina.

"Morala sam da dođem do novca, pa sam počela da glumim u raznim dečjim emisijama na BBC- ju, a onda sam shvatila svoju ljubav prema filmskoj produkciji i morala sam da krenem tim putem", objašnjava plavokosa lepotica, i dodaje da je najsrećniji trenutak u njenom životu bio kada je diplomirala filmsku produkciju u Glazgovu i počela da dobija priznanja za filmske poslove.

Sarađivala je sa muzičkim kreatorom Patrikom Dojlom koji je radio na filmovima o Hariju Poteru, i sa Ianom Smitom, producentom filma "Mad Max", koji su joj davali dobre reference kako bi se prijavila na master studije u Sjedinjenim Američkim Državama. 

"Upoznala sam holivudskog producenta koji mi je rekao da moram da odem iz Škotske, prebacim se u Ameriku i počnem da radim u filmskoj industriji", dodala je.

Poslušala ga je, prijavilase na master studije filmske produkcije i bila primljena.

"Sa 22 godine nisam znala da ću se sama preseliti u Los Anđeles, bez porodice koja ne zna ništa o načinu života u Americi, a zatim stvoriti karijeru kakvu imam danas" , istakla je Jasmin i dodala da takođe nije znala i da će tu upoznati svog sadašnjeg supruga, koji se oblači u istom stilu kao ona, ali i da će zajedno živeti u njihovoj kući iz snova, koja je ni manje, ni više - dom same Merilin Monro.

Sada poručuje ljudima da se nikad ne sme odustati od snova.

Društvene mreže i popularnost

Zbog zanimljive pojave, ali i neobičnih priča, Jasmina je veoma popularna na društvenim mrežama, pa je na Youtubu prati oko 230 hiljada ljudi, na Instagramu 627 hiljada, ali na Tik Toku ima preko 9.8 miliona pratilaca.

Filmska režiserka na svom profilu voli da deli sa pratiocima tajne svoje lepote, ali i trikove i "cake" kako postići tipičan izgled Merilin, počev od prepoznatljivih lokni, preko šminke, pa sve do odevanja. 

Takođe, blogerka uživa u pokazivanju svog doma sa četiri spavaće sobe, u kom se još uvek nalaze originalne stvari Merliin Monro, kao što su kristalni luster, ogromno zidno ogledalo, ali i popločana kada u kojoj se nekada kupala pokojna glumica. Celu turu njenog doma možete pogledati ovde

Jasmina čak veruje da je kuća ukleta i često sa pratiocima deli priče o neobjašnjivim događajima. Takođe, i dan-danas čuva relikvije koje su pripadale slavnog glumici, poput starih časopisa i potpis na drvenoj gredi.  

Pogledajte još neka neobična izdanja ove neobične blogerke: