SLavni glumac Leonardo Dikaprio dugo je bio "tiha patnja" mnogih devojaka. Činilo se da ni jedna nije uspela da ga zadrži dovoljno dugo da bi se poznati glumac konačno skrasio. Ipak, kako stvari stoje, to će se možda i promeni. 

Naime, lepoticu Kamilu Moroneproslavila je veza sa oskarovcem, a vezu sa njim započela je 2017, kada je imala samo 19. godina. 

Zaljubljeni golupčići su od samog starta krili svoju romansu, a Kamilina glumačka i manekenska karijera procvetale su brzinom svetlosti od kako je otkriveno da voli jednog od najomiljenijh holivudskih glumaca.

Iako su ih papraci pratili u stopu, par je čuvao svoju intimu, a ni razlika od 23 godine nije bila prepreka da se njihova veza razvija bez previše drame. 

Leonardo Dikaprio i Kamila Morone
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Sad se postavljaju pitanja da li će Dikaprio ostati sa njom i kad napuni 25. godina, jer čak i vrapci na grani znaju da tu otprilike pravi rez kada su devojke u pitanju. 

Upoznala ih je holivudska legenda - Al Paćino, koji je jedno vreme bio u vezi sa Kamilinom majkom, 44-godišnjom Lusil. Par je bio u vezi od 2009. do 2018. godine nakon što se razvela od Kamilinog oca Makima, iako su na kratko prekinuli 2015. godine. Kamila je Leonarda Dikaprija upoznala zapravo kada je imala samo 10 godina, a devet godina kasnije postala je njegova devojka. 

Sada su je paparaci fotografisali kako šeta psa kroz Zapadni Holivud, u širokom džemperu i crnoj suknji. I kako su mnogi komentarisali kako zrači prirodnom lepotom, a dobro je poznato da je Leo uvek birao lepe žene.

Više njenih fotografija, pogledajte u galeriji: 

printscreen/instagram/camilamorrone Pogledajte fotografije Kamile Morone koja je u vezi sa Leonardom Dikapriom već par godina.