Obri Odej, američka televizijska ličnost koja se proslavila kao članica benda "Danity Kane" redovno putem Instagrama svoje pratioce obraduje novim fotografijama. Pevačicu na ovoj društvenoj mreži prati skoro milion ljudi, a njene objave obiluju provokativnim pozama u donjem vešu sa jako puno šminke.

Ipak, svet je pre nekoliko meseci šokirala, kada su je paparci uhvatili prilikom šetnje pasa. Tada je Obri dobila nadimak najveće prevare Instagrama, što zaista i jeste. Žena na ovoj popularnoj društvenoj mreži ima 20 kilograma manje, isklesan stomak, savršene obline, idealnu kožu...

Realna Obri nema ništa od ovoga što paparaco fotografije i dokazuju. Nedavno je ponovo sve uverila kako zaista izgleda kada su je uslikali na aerodromu u Los Anđelesu. U ležernom izdanju prošetala je s koferom u rukama dok se držala za svog vozača. Ona je pravi primer da Instagramu nekada ne treba verovati i da je moć uređivanja slika zaista dosegnula svoj vrhunac.

Obri odej
ALLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon što su paparaco fotografije procurile u javnost, Obri je na društvenim mrežama objavila novu fotografiju na kojoj pozira u crnom bikiniju, i ne nalikuje na sebe u stvarnosti. Tvrdila je i kako su fotografije koje su se našle u javnosti montirane i da neko želi da joj napakosti.

Odri Odej
LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Američki mediji prenose da su ove slike autentične i da čak nije „ni boja obrađena, već su samo isečene“.

Iako su je puno puta pitali šta je sve uradila na svom telu, ona je jednom prilikom rekla o čemu se radi.

- Ugradila sam filere i ubrizgala botoks, znam sve trikove i koristim ih, izjavila je prošle godine za "Us Weekly" i negirala odlaske na zahtevnije plastične operacije. Izgleda da joj je lakše da se poigra u fotošopu, a mnogi smatraju da preteruje, te da deluje kao da se radi o dve različite osobe.

Iako se i ranije spekulisalo da pevačica na društvene mreže objavljuje fotošopirane fotografije, izvor blizak bivšoj članici grupe "Danity Kane" tvrdi da njoj nije bilo lako tokom karantina i da je utehu pronašla u hrani.