Kada je čuveni holivudski neženja ušao u vezu sa mladom Kamilom, koja je u to vreme imala samo 19 godina, mnogi su mislili da je ona samo još jedna "recka na zidu". 

Međutim, godine su prošle, a par i dalje uživa u ljubavi i ispunjenim danima.

Kamila Morone, pored ispunjenog ljubavnog života, uspela je da se probije kako u svetu glume, tako i u svetu mode, a nedavno je snimila i kampanju za Salvatorea Feragama,i privukla veliku pažnju javnosti. 

Svojim talentom, ali i lepotom vrata Holivuda su joj odavno otvorena, baš kao i modni svet, u kojem se dizajneri bore za čast da upravo ona bude zaštitno lice njihove kampanje. Ali, ukoliko ste smatrali da je ona još jedna od lepotica koja izgleda sjajno samo sa tonom šminke na licu, dozvolite da vas demantujemo.

kamila morone
printscreen/instagram/camilamorrone 

Lepa Kamila čestim objavama na društvenim mrežama upravo dokazuje da joj šminka apsolutno nije potrebna. Zbog pandemije korona virusa ostala je bez većine angažmana iako je nedavno snimala kampanju, stoga joj je Instagram najčešće nakrcan fotografijama iz svakodnevice.

Iako se priča da Leo ne izlazi sa devojkama koje su starije od 25 godina, te se zbog toga mnogi pitaju da li će ostati sa lepoticom i nakon što napuni "sporne" godine, čini se da Kamila za to ne haje već uživa sa svojim dečkom u šetnjama i ronjenju, a ako je suditi i po fotografijama na njenom Instagramu, i u sviranju gitare.

Tu je i njen udomljen pas, a lepotica često koristi društvene mreže da skrene pažnju ljudima koliko je bitno sklanjati pse sa ulica i iz azila.

kamila morone
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, Kamila i Leonardo upoznali su se kada je ona imala samo 10 godina, a 9 godina kasnije postala je njegova devojka. Upoznala ih je holivudska legenda - Al Paćino, koji je jedno vreme bio u vezi sa Kamilinom majkom, 44-godišnjom Lusil. Još njenih fotografija pogledajte u galeriji: 

printscreen/instagram/camilamorrone Pogledajte fotografije Kamile Morone koja je u vezi sa Leonardom Dikapriom već par godina.