Američka glumica Tara Rid (45) godinama unazad izaziva brojne zabrinute komentare ljudi, a već duži period se kloni javnosti. Ipak, ona se nedavno pojavila se na crvenom tepihu u Los Anđelesu, a tom prilikom je doživela manji peh.

Naime, Tara je u jednom trenutku izgubila ravnotežu i pala, po svemu sudeći zbog cipela sa vrtoglavo visokom potpeticom. Uz osmeh je iste sekunde ustala i nastavila da pozira brojnim fotografima, kao da se ništa nije dogodilo.

Inače, Tara Radi već dugo izbegava javnost, a glumu je zamenila producentskim poslom.

Povremeno se u medijima pojavljuju njene fotografije, a fanovi redovno izražavaju zabrinutost i sumnju da glumica boluje od anoreksije, što ona redovno negira. Pored toga, pažnju privlači i mahom neuspelim estetskim zahvatima.

Tara je svojevremeno bila jedna od najvećih holivudskih zvezda, redovno je bila u društvu Paris Hilton i Kim Kardašijan i bila je poznata po partijanju.

tara rid
Shutterstock 

Glumica je u jednom trenutku otišla na zahvat liposukcije i od tog trenutka nije prestajala da se topi pred očima fanova, a bilo kakav eventualni poremećaj u ishrani uvek negira, uz objašnjenje da je "sitnije građe", da se "hrani zdravo i izgleda prirodno".

Bez grama viška tada, Tara je poželela da svoju vitku liniju učini još vitkijom. I sve je krenulo nizbrdo. Glumica je godinama postajala sve mršavija i mršavija.

tara rid
Shutterstock 

- Ljudi kažu da ne jedem, ali ja jedem sve vreme, više od bilo koga. Takva mi je genetika i ja tu ne mogu apsolutno ništa - jednom prilikom je izjavila.

tara rid
Brett Kaffee/Thibault Monnier, PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia 

Tara se drastično promenila od vremena kada je glumila u "Američkoj piti". Važila je za jednu od najlepših glumica, bila je tada zgodna, zdrava mlada devojka koja je stekla brdo obožavalaca širom sveta, dok danas, njen izgled mnoge zabrinjava.

Više Tarinih fotografija, kako je izgledala nekad, a kako danas, pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Tara Rid