POROCI SU JE UPROPASTILI, A TVRDI DA SU JOJ U MOZAK UGRADILI MIKROČIP: Posrnula zvezda koju je Holivud razorio

Amanda je baš kao i mnoge mlade zvezde poprilično sebi upropastila karijeru i život zbog opijata

Amanda Bajns napravila je novi profil na Instagramu i podelila s svojim pratiocima nove informacije o svom životu.
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Američka glumica i bivša dečja zvezda Amanda Bajns (34) je rođena 3. aprila 1986. godine i ona je jedna od ličnosti koju je "Holivud uništio". Dugo je nije bilo u javnosti, a sada je nedavno uslikana i ono što je sve iznenadilo to je da ona nije ni nalik onoj devojci kako je svi pamte. Brojni slomovi su se dogodili u njenom životu, koji su prouzrokovali "propast" dečje holivudske zvezde.

Plavokosa slatkica velikih, tirkiznih očiju nekada je bila glavna glumica svake američke tinejdž komedije i svi su je obožavali. Sladunjave uloge savršeno su joj pristajale, ali čini se kako joj je slava došla prerano. Amanda je baš kao i mnoge mlade zvezde poprilično sebi upropastila karijeru i život zbog droge, alkohola i šokantnih ponašanja u javnosti. Imala je problema sa psihičkim zdravljem, a 2012. godine uhapšena je zbog vožnje pod uticajem opojnih sredstava.

amanda bajns
Shutterstock 

Često je dolazila u sukob sa policijom koja je pokušavala da je obuzda, te je tako jednom prilikom gađala policajca staklenom flašom, a jednom je izazvala požar ispred kuće nepoznatih ljudi, pa je zadržana na psihijatrijskom lečenjuTom prilikom su je pri ulasku u ustanovu uslikali sa čaršafom na glavi, što je šokiralo mnoge.

- Sve što sam radila celog života kako bih uspela, sama sam uništila - priznala je glumica nakon što je pre 7 godina prvi put bila u psihijatrijskoj ustanovi.

amanda bajns u kolicima
Bruja/J. Sharma / Pacific coast news / Profimedia 

Često je govorila o borbi s depresijom i zavisnosti o drogama, a nedavno je pokušala da se vrati u Holivud, koji joj je kada je krenula u sunovrat "okrenuo leđa". Ipak, odlučila da je bolje da se prvo potpuno izleči. Imala je sedam godina kada je počela da se bavi glumom, a već s 13 godina je imala svoju emisiju.

Najviše je iznenadila sve kada je 2014. godine svog oca optužila za seksualno zlostavljanje, a onda povikla optužbu pod izgovorom da joj je u glavu ugrađen mikročip zbog koga je to izjavila. Objavljivala je golišave i čudne fotografije na Instagramu, tetovirala lice, izlazila u javnost rašupana i u čudnim kombinacijama, davali bizarne intervjue, a to je tek delić onoga kako je uništila blistavu karijeru.

Medijska pažnja joj je izazivala veliki stres, pa je posegnula za drogama i alkoholom, međutim početkom prošle godine je otkrila da je već godinu dana trezna. Pre 10 godina je odustala od glume, a zatim se njeno psihičko stanje pogoršalo, pa sada pokušava da se vrati normalnijem načinu života.

amanda bajns sa dečkom
DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dečko Pol Mičel ju je zaprosio na dan zaljubljenih nakon nekoliko nedelja veze, a par se upoznao u klinici za odvikavanje od droga, zbog čega su mnogi sumnjali u opstanak te veze, ali čini se da stvari idu kako treba.

 On joj pomaže da ostane trezna i sada je zaista divna i draga osoba. U galeriji pogledajte više njenih fotografija:

Thumbs42 / Backgrid USA / Profimedia, Instagram Amanda Bajns danas izgleda potpuno drugačije od onoga kako je pamte Diznijevi fanovi.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši