Anđelina Džoli (45) je skrivala krhko telo ispod dugih haljina, kaputa i ostalih komada jer je već godinama pod velikim kritika javnosti kako je premršava i kako time šalje lošu poruku devojkama i ženama. Mnogi su se tada zapitali i gde je nestala ona glamurozna Anđelina na kakvu smo navikli.

Ipak glumica je mnoge iznenadila prošlog četvrtka kada je viđena na ručku na Beverli Hilsu u jednostavnoj, ali fantastičnoj beloj haljini u kojoj je izgledala besprekorno i jako šik bez previše truda. Haljinu je stegla pojasom u struku, a nakon dugo vremena mogli smo je videti i u štiklama.

Anđelina Džoli
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

"I dalje je prilično mršava", "Izleda kao da je izašla u bademantilu", "Konačno se sredila i doterala ", samo su neki od komentara na račun poznate glumice koja je i ovaj put podelila javnost zbog svog izgleda.

Anđelina je takva izašla na ručak s decom i glumicom Elen Pompeo, zvezdom serije "Uvod u anatomiju".

To je posebno iznenadilo javnost, jer do sada nije poznato da se druže. Anđelina je inače uvek okružena decom, pa se činilo kao da se s nikim ne druži. 51-godišnja Elen blistala je u crnom, a Anđelina čitavo vreme nije skidala veliki osmeh s lica.

"Poslednjih nekoliko godina bilo mi je jako teško i bila sam posvećena tome da mojoj porodici zarastu neke rane. Polako sve dolazi na svoje, kao da se led topi, a krv ponovno dolazi u moje telo", slikovito je opisala Anđelina razdoblje nakon Breda za britanski Vog, a par je konačno u stabilnijim odnosima nego nakon razvoda 2016. godine i sudske borbe oko dece i finansija.