Bivši frontmen grupe "The Libertines" Pit Doerti (42) poznat je i po svom burnom načinu života ispunjenom alkoholom, drogama i burnim vezama, ali izgleda da je ovaj muzičar rešio da se smiri.

Britanski roker, koji sada živi u Francuskoj, već neko vreme je u vezi sa Katjom De Vidas, a danas izgleda mnogo drugačije, skoro pa izgleda neprepoznatljivo.

On je pre samo 18 meseci uhapšen je u predgrađu Pariza dok je na ulici kupovao kokain, a njegovi bližnji tvrde da ga je pandemija promenila.

"I dok je lokdaun za mnoge ljude bio težak, Pit je, iskreno, srećniji nego ikad", rekao je izvor blizak rokeru za britanske medije.

pit doerti i kejt mos
Julien Behal / PA Images / Profimedia 

"On i Katja provode puno vremena u Etretatu, obalnom gradu popularnom među Parižanima. Još je u muzici, to mu je i dalje najveća strast, ali preseljenje u Francusku pomoglo mu je da se opusti", dodao je.

U danima najveće slave Pit je bio u vezi sa slavnim top-modelom Kejt Mos koja je s njim završila na samom dnu, iako je i ranije bila poznata kao osoba koja obožava žurke, zavisnica o alkoholu i drogama, a na listi njegovih bivših je i prerano preminula pevačica Ejmi Vajnhaus.

"Katja pozitivno utiče na njega. Provode puno vremena kuvajući i šetajući psa. Vode jako miran život, pogotovo upoređenju s načinom na koji je on nekad živeo", ispričao je izvor blizak rokeru.

"Onima koji ga znaju godinama jako je drago što ga vide ovako srećnog", dodao je.

Pit, koji je otac dvoje dece, 17-godišnjeg Estilea, kog je dobio s kantautorkom Lisom Moris, i 9-godišnje Ejslinge, koju mu je rodila Lindi Hingston, godinama se zbog dece pokušavao da se dovede u red.

"Puno je ljudi u mom životu koji zaslužuju da budem bolji. Voleo bih da prestanem s drogiranjem i da sredim svoj život kako bih mogao da počnem da živim normalno", govorio je pre nekoliko godina, a izgleda da je to sada konačno odlučio i da zausta uradi.