Mužička diva Bijonse (39) u poslednjih nekoliko godina jako retko možemo da vidimo u javnosti, a ako je to slučaj, onda je najčešće reč o porodičnim odmorima ili muzičkim dodelama nagrada. Pevačica jako vešto krije svoj privatni život od očiju radoznalaca, i veoma su retke fotografije njene dece koje su dostupne na društvenim mrežama.

Tako je nedavno iznenadila sve kada se pojavila na 63. dodeli Gremi nagrada jer je ranije bilo rečeno kako će ih bojkotovati. Muzička diva stigla je sa suprugom Džej Zijem i ispisala je istoriju kao umetnica s najviše osvojenih zlatnih gramofona, njih čak 28.  Jedna od glavnih vesti te večeri bila je i njena 9-ogodišnja ćerka Blu Ajvi koja je postala druga najmlađa dobitnica ove prestižne muzičke nagrade za video "Brown Skin Girl".

Ona je prvo od troje dece slavnog muzičkog para. A sada je s njom objavila i veoma retku fotografiju na svom Instagram profilu, a uz nju pokazala je i svoje trogodišnje blizance - Rumi i Sira.

rumi karter
Instagram 

Porodica je uživala na zasluženom odmoru na plažama Malibua, a na slikama se može videti koliko su blizanci porasli. Nedavno se šuškalo da par želi i četvrto dete, jer su još uvek kako kažu mladi i žele da prošire svoju porodicu.

bijonse i sira karter
Instagram 

Izvor blizak paru potvrdio je ove glasine, ali i dodao da oni za to žele da nađi surogat majku koja bi im rodila još jednog sina. Popularne zvezde odlučile su se za surogat majku iz mnogo razloga. Izvor navodi da, iako se Bijonse oseća prilično dobro, ali ipak ne želi da rizikuje i oseća da su njeni dani u drugom stanju daleko iza nje.