Glumica Šarliz Teron (45) nije jedna od onih koja deli porodične fotografije na društvenim mrežama, ali je nedavno objavila fotografiju usvojene ćerkice Džeksona na Instagramu. Mnoge je taj njen potez iznenadio, posebno jer je poznata činjenica da glumica retko deli porodične fotografije.

Šarliz je sedmogodišnjeg Džeksona usvojila dok je bio beba, ali je potvrdila pol svog deteta u intervjuu za "Daily Mail", rekavši: "Da, ja sam takođe mislila da je ona dečak. Sve dok me nije pogledala kad je imala tri godine i rekla: "Ja nisam dečak", izjavila je pre nekoliko godina. Teronova takođe ima trogodišnju ćerku August, i izražava beskompromisnu podršku svojoj deci.

Dete Šarliz Teron
Instagram 

"Tako je. Imam dve predivne ćerke koje, kao i svaki drugi roditelj, želim da zaštitim i želim da rastu i napreduju. Rođene su kako su rođene, a gde i kako će se na svetu pronaći dok budu odrastale, i ko žele biti, nije na meni da odlučujem. Moj je posao, kao roditelja, da ih slavim, volim i da se pobrinem da imaju sve što im treba kako bi mogle da budu sve što žele", rekla je 45-godišnja glumica.

Šarliz je jednom prilikom priznala kako je njenoj transrodnoj ćerki postajalo sve teža s godinama, jer su joj se svi obraćali u muškom rodu. Jednom prilikom, glimica je takođe u intervjuu koristila tu zamenicu, a kada je došla kući Džekson je zamolila da o njoj priča kao o devojčici.

"Povredila sam njene osećaje kad god sam o njoj govorila novinarima koristeći pogrešne zamenice. U tom je trenutku odlučila sam da ne želim da budem takva vrsta majke i odlučila sam da glasno kažem istinu i da podržim svoje dete", rekla je glumica.

I dok je mnogi podržavaju i nazivaju je uzornom, modernom majkom, postoje i oni koji njene postupke osuđuju.

"Neko treba da ti oduzme tu decu jer im uništavaš živote. Navodiš ih na pogrešan put i usađuješ im pogrešne vrednosti. Nisi normalna", samo je jedan od uznemirujućih komentara koje glumica dobija na svakodnevnom nivou.

"Ovo je bez sumnje mentalno zlostavljanje. Vi im nanosite nenadoknadivu štetu pričajući im da je sve to što radite normalno. Jednoga dana će im trebati terapija, a vi ćete prava srećnica ako oni ne učine sebi nešto nažao", napisao je jedan njena pratilac.