Nakon što je ispisala istoriju, Bijonse je viđena kako dolazi na slavljeničku večeru u poznati restoran "Giorgio Baldi" u Santa Moniki sa suprugom i bivšom članicom iz benda "Destiny's Child" Keli Rouland u stajlingu dive kako joj i priliči nakon ove sudbonosne večeri. 39-ogoidišnjakinja majka troje dece doslovno je blistala u raskošnoj haljini sa srebrnim "diskovima" koju je upotpunila turbanom i velom koji su takođe bili u istom stilu.

U ultra visokim štiklama bež boje, Bijonse je privlačila poglede, kao i s brojnim dijamantskim nakitom koji je bio jednako sjajan kao i haljina. Providna haljina je naglasila sve njene atribute, ali taman toliko da sve bude sa merom. Njen suprug i bivša članica grupe bili su obučeni u crno od glave do pete, jer ipak je ovo bila njena noć i ništa nije smelo da zaseni kraljicu.

Slavna Bijonse iznenadila je javnost i obožavatelje pojavom na 63. dodeli Gremija koja je održana prošle nedelje, jer je ranije bilo rečeno kako će ih bojkotovati. Svi su se složili kako je izgledala senzacionalno u Schiaparelli kožnoj haljinici kojom je istakla apsolutno sve atribute.

Izgled je upotpunila crno-zlatnim detaljima poput kožnih rukavica i velikih minđuša, a jedna od glavnih vesti večeri bila je i njena 9-ogodišnja ćerka Blu Ajvi koja je postala druga najmlađa dobitnica ove prestižne muzičke nagrade u istoriji za video "Brown Skin Girl". Ona je prvo od troje dece slavnog muzičkog para. "Brown Skin Girl" nalazi se na Bijonsinom albumu "Lion King: The Gift".

Mužička diva stigla je sa suprugom Džej Z-jem i ispisala istoriju kao umetnica s najviše osvojenih zlatnih gramofona, njih čak 28!

Ove godine bila je nominirana za devet nagrada, a osvojila je četiri.