Džejson Pristli danas ima 51. godinu, odrastao u Vankuveru, a za glumu je bio zainteresovan još kao dečak. Njegova majka radila je kao glumica i držala je časove glume, pa je uz nju dosta naučio o glumačkoj industriji, u koju se na kraju potpuno zaljubio.

Karijeru je započeo glumeći u reklamama, a na malim ekranima debitovao je sa 12 godina, i to u seriji "Teen Angel". Na audiciji za seriju "Beverly Hills 90210" odabrali su ga za ulogu Brandona i to je bila uloga koja mu je potpuno promenila život.

Nominovan je dva puta za Zlatni globus, a u seriji se okušao i kao režiser. Njegovo ime u ulozi reditelja potpisano je na 15 epizoda, a na seriji je radio 10 godina. Glumio je u još nekoliko serija i radio kao reditelj.

Brendon
Youtube 

Tokom svoje uspešne glumačke karijere Džejson je privlačio pažnju medija privatnim životom, pogotovo 1998. godine kada je slupao automobil. Uhapšen je zbog vožnje u alkoholisanom stanju. Policija mu je oduzela vozačku dozvolu na godinu dana i bio je prijavljen na program za odvikavanje od alkohola.

Džejson Pristli
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

U slobodno vreme Pristli obožava da odlazi na automobilske trke, u kojima i sam učestvuje. Hobi ga je nekoliko puta mogao koštati glave, nakon što se 2002. godine udario u zid automobilom i zadobio teške telesne povrede. Srećom, brzo se oporavio, a imao je i još nekoliko lakših nesreća.

Instagram, Youtube Pogledajte kako danas izgleda zvezde serije Beverli Hils

Povezivali su ga sa brojnim koleginicama, a Pristli se venčao sa šminkerkom Naomi Lad 2005. godine. Par je dve godine kasnije dobio ćerku Avu Veroniku, a 2009. dobili su sina. Tek nakon što se venčao sa Naomi, dobio je američko državljanstvo, a to je javnosti otkrio 2007. godine. Objavio je i memoare i sve detalje iz svoje karijere, a danas živi miran život.