Latino diva Dženifer Lopez trenutno prolazi kroz turbulentno životno razdoblje. 51-ogodišnjakinja nedavno je službeno potvrdila prekid veridbe s penzionisanim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom koji joj navodno nije bio veran.

Par je službenim saopštenjem potvrdio raskid istakavši kako će ostati u prijateljskim i poslovnim odnosima jer tako funkcionišu mnogo bolje nego kao ljubavnici. Pre nekoliko dana, kamere su je uhvatile tako da je po prvi put na njenom licu bilo vidljivo da je zakoračila u šestu deceniju, iako Dženifer svejedno izgleda sjajno, ali i izaziva zavist izgledom i energijom.

dženifer lopez
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Onda su je paparacili uslikali kako vodi majku kod lekara, a svi su primetili da su u kratkoj beloj majici izostali trbušnjaci, ujedno i njeni zaštitni znaci.

A sada je opet na meti svetskih portala nakon što su je fotografi uslikali u automobilu s nepoznatim muškarcem. Iako je odmah krenulo da se šuška ima li to pevačica već novog partnera, reč je ipak o njenom menadžeru.

Sa druge strane njen bivši verenik Aleks Rodrigez veoma je aktivan na mrežama, a nedavno se i pohvalio i linijom na Instagramu. Naime bejzbol legenda je podelio uporedo dve fotografije - jednu iz decembra 2020 i drugi iz aprila ove godine, a vidljivo je da je izgubio veliki broj kilograma.

Mnogi su njegov potez protumačili kao pokušaj da ga latino diva primi nazad, a ima i onih koji smatraju da je ovim dao do znanja da je spreman za nove avanture.