Sara Mišel Gelar proslavila je ulogom u seriji "Bafi, ubica vampira", nakon čega je postala jedna od najtraženijih glumica Holivuda.

Publika ju je uglavnom gledala u trilerima i hororima, a neki od poznatijih filmova su "Okrutne namere", "Znam šata si radio prošlog leta", "Vrisak 2", ali i mnogi drugi.

Međutim, poslednjih godina Sara se povukla iz medijskog života i nije imala previše istaknutih uloga,u odnosu na devedesete kada je bila u jeku popularnosti. Takođe spada u red glumica koje svoj privatan život čuvaju dalje od pažnje medija, a poslednjih godina se retko mogla videti u javnosti.

Ipak, paparaci su je nedavno uslikali u Meksiku gde je slavila svoj 44. rođendan sa prijateljima, dok je uživala na bazenu. Nosila je tankini, odnosno kupaći kostim u kom gornji deo izgleda kao majica.

sara misel gelar
HEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako je lice delomično sakrila sunčanim naočarima, na fotkama se jasno vidi kako godine nisu ostavile puno tragova na njenom licu, a mladolikim izgledom u 45. godini može se pohvaliti i njen suprug, glumac Fredi Princ Džunior sa kojim je u braku od 2002. godine.

Iako su na samom početku mnogi sumnjali da će im veza opstati, par ih je demantovao, i dan-danas su zaljubljeni kao prvog dana, a na Instagramu često dele zajedničke romantične fotografije.

"Obožavamo da provodimo vreme zajedno i zaista se volimo", rekla je Sara jednom prilikom, a otkrila je i kako su se, kada su postali roditelji, dogovorili da će samo jedno od njih da radi, dok će drugo ostati kod kuće s decom.

"Kada mi se rodila ćerka, to je bilo to za mene. Odlučio sam da ću biti samo otac", izjavio je Fredi tokom nedavnog gostovanja u emisiji voditelja Krisa Van Vlieta.

Fotografije Sare Mišel Gelar pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Sara Mišel Gelar