Glumica i komičarka Rebel Vilson pokorila je 2020. godinu. Nekad jedna od najpoznatijih holivudskih bucki odlučila je da u potpunosti promeni život, počne s vežbanjem i zdravom ishranom.

Naime, ona je smršala preko 30 kilograma, a sada uživa u rezultatima svog truda i rada na figuri.

Rebel ne prestaje da oduševljava publiku svojom transformacijom, a nedavno je otišla i korak dalje pokazavši svoje novo telo u provokativnom bodiju.

Naime, glumica je podelila fotografije sa jednog snimanja, a na kojima pozira golišava, odnosno u crnom bodiju. Rebel se fotkala u ogledalu, a na jednoj od dve fotografije je čak pokazala i zadnjicu.

rebel vilson
Instagram 

"Ona je glamurozna na setu danas", prokomentarisala je ova 41-godišnjakinja uz nešto provokaticvnije slike u odnosu na one koje je pre delila na Instagramu, koje su ujedno otkrile njenu vidno mršaviju figuru, uzak struk i bujne grudi.

Rebel je prošle godine godine obelodanila da joj je cilj da dođe do 75 kilograma, u čemu je i uspela, ali je nastavila sa uravnoteženom ishranom i redovnim treninzima.

Inače, glumica se pridržavala se plana ishrane i detoksikacije koji joj je napravio prestižni wellness centar u Austriji. Jedan od osnivača klinike Harald Štosijer posebno je popularizovao 14-dnevni program ishrane poznat kao Mair Method Diet koji pomaže da se osećate zdravije, mlađe i da očistite creva.

rebel vilson
Instagram 

Takođe, postoji još niz propisanih pravila:

Program podrazumeva režim povremenog posta, ali i propisani detoks, kao i uzimanje određenih suplemenata i vitamina.

rebel vilson
printscreen/instagram/rebelwilson 

- zabranjeno je konzumiranje grickalica, alkohola, šećera, kafe i napitaka koje sadrže kofein
- doručak je obavezan, a večera se preskače
- zabranjeno je jesti posle 16h
- smanjen je unos mleka i glutena
- hrana mora da se temeljno žvaće - svaki zalogaj bar 40 puta
- dok se jede preporuka je ne koristiti telefon, ne gledati televiziju, ne čitati niti razgovarati

"Ranije bih pojela oko 3.000 kalorija na dan, a pošto su to uglavnom bili ugljeni hidrati svejedno bih bila gladna. Zbog toga sam prešla na ishranu s visokim udelom proteina, što mi je predstavljalo izazov jer nisam baš jela previše mesa inače. Sad jedem ribu, losos, pileća prsa...", objasnila je ona jednom prilikom u intervju za "People". Više slika njene transformacije pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram/rebelwilson, SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Rebel Vilson pre i posle